Aandelen die na sluitingstijd groot worden: LEN, FRC, WAL, FRPT

laatste update: 03-2023


Nieuw gebouwde huizen gebouwd door Lennar Corp zijn afgebeeld in Leucadia, Californië, 18 maart 2015.

Mike Blake| Reuters

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen na de bel:

lennar — De woningbouwaandelen wonnen ongeveer 2% in uitgebreide handel. Volgens Refinitiv overtrof Lennar de winst- en omzetverwachtingen van analisten voor het afgelopen kwartaal. Het bedrijf boekte een winst van $ 2,06 per aandeel op een omzet van $ 6,49 miljard.

Eerste Republiek — Aandelen van de regionale bankaandelen waren na de bel weer in beweging, laatst met 12% gestegen. Andere banknamen Westerse Alliantie En Key Corp steeg ook en won respectievelijk ongeveer 10% en 3,5%.

Gok? — De winkelvoorraad verloor meer dan 7% na het publiceren van teleurstellende verwachtingen voor het eerste kwartaal en het volledige jaar, volgens FactSet.

Freshpet – Freshpet-aandelen daalden 11% na de bel toen het huisdiervoedingsbedrijf een aanbod van $ 350 miljoen aan converteerbare senior notes aankondigde.

Atlas Air wereldwijd — Het luchtvrachtaandeel steeg 3% op het nieuws dat het aan de wettelijke vereisten heeft voldaan om de overname door Rand Parent af te ronden, een bedrijf dat is aangesloten bij fondsen die worden beheerd door filialen van Apollo Global Management en andere partijen.

Plaats een reactie