Aandelen die na sluitingstijd groot worden: CS, ADBE, PATH

laatste update: 03-2023


Een Credit Suisse-kantoor in New York, VS, op donderdag 9 februari 2023.

Stephanie Keet | Bloomberg | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen na de bel.

Zwitsers krediet Credit Suisse-aandelen stegen met bijna 7% nadat een verklaring van de Zwitserse toezichthouder op de financiële markt en de Zwitserse nationale bank zeiden dat de bank momenteel goed gekapitaliseerd is. De SNB voegde eraan toe dat het indien nodig voor extra liquiditeit zou zorgen. De aandelen kelderden tijdens de handelssessie van woensdag met 13,9% nadat de grootste investeerder van Credit Suisse, Saudi National Bank, zei dat het de Zwitserse bank geen verdere financiële hulp kon bieden.

Adobe De aandelen van het softwarebedrijf stegen met 4,6% nadat de resultaten van het fiscale eerste kwartaal hoger waren dan de schattingen van Wall Street. Het bedrijf rapporteerde een gecorrigeerde winst van $ 3,80 per aandeel en een omzet van $ 4,66 miljard. Door Refinitiv geraadpleegde analisten hadden gerekend op een winst van $3,68 per aandeel en een omzet van $4,62 miljard.

Vijf hieronder De aandelen van de waarderetailer daalden meer dan 3% in de verlengde handel, wat een negatieve invloed had op de gematigde vooruitzichten van het bedrijf voor het eerste kwartaal. Five Below rapporteerde een omzet die de verwachtingen van Wall Street overtrof, volgens Refinitiv, en de winst was in lijn met de schattingen.

PagerPlicht Het aandeel van het platform voor digitaal operationeel beheer steeg met 3% na het rapporteren van een winst- en omzetstijging voor het vierde kwartaal. PagerDuty boekte een aangepaste winst van 8 cent per aandeel en een omzet van $101 miljoen. Ondertussen hadden door Refinitiv ondervraagde analisten de winst per aandeel geschat op 2 cent en de omzet op $ 98,8 miljoen

UiPath Het aandeel automatiseringssoftware steeg met 12% in uitgebreide handel nadat de kwartaalcijfers van het bedrijf de verwachtingen overtroffen. UiPath rapporteerde een aangepaste winst per aandeel van 15 cent, vergeleken met de 6 cent die door analisten werd verwacht. Ook de omzet kwam ruim boven verwachting uit.

Yun Li van CNBC droeg bij aan de berichtgeving

Plaats een reactie