Aandelen die na sluitingstijd groot worden: CAR, PLTR, ANET, SEDG in 2023

laatste update: 03-2023


Een klant stapt op woensdag 28 oktober 2015 aan boord van een shuttlebus van Avis Budget Group Inc. op Denver International Airport (DEN) in Denver, Colorado, VS.

Luke Sharret | Bloomberg | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen in de handel na sluitingstijd.

Avis — Het autoverhuurbedrijf won 3,5% na het verslaan van zowel de top- als de bottom-line schattingen van analisten die door Refinitiv werden ondervraagd. Avis boekte een gecorrigeerde winst per aandeel van $ 10,46 op een omzet van $ 2,77 miljard, vergeleken met schattingen van analisten van $ 6,79 aan winst per aandeel op een omzet van $ 2,69 miljard. Het bedrijf noemde een sterke vraag en zei dat deze zich in het huidige kwartaal heeft voortgezet.

Amkor-technologie — Aandelen van de halfgeleideraandelen daalden met 5% na het missen van winstramingen per aandeel, terwijl de verwachtingen voor inkomsten werden overtroffen, volgens FactSet. Het bedrijf gaf ook verwachtingen voor het eerste kwartaal die onder de verwachtingen van analisten lagen.

Cadans ontwerp — Het softwarebedrijf won 4% na het verslaan van zowel de top- als bottom-line verwachtingen van analisten die in het vierde kwartaal door FactSet werden ondervraagd. Het bedrijf gaf ook verwachtingen voor het eerste kwartaal die hoger waren dan wat analisten hadden verwacht.

Palantir — Aandelen stegen met 18% op basis van kwartaalresultaten die hoger waren dan de verwachtingen van analisten voor de winst en omzet per aandeel, aldus Refinitiv. Het is ook het eerste kwartaal dat Palantir een positief nettoresultaat boekte op GAAP-basis, wat neerkomt op $31 miljoen.

Arista-netwerken — Het cloudaandeel steeg minder dan 1% na rapportage van inkomsten en inkomsten die hoger waren dan de consensusschatting van analisten die door Refinitiv werden ondervraagd. Het bedrijf gaf ook omzetverwachtingen voor het huidige kwartaal die boven verwachting waren.

SolarEdge — Aandelen van de zonne-aandelen stegen minder dan 1% na het verslaan van de winst- en omzetschattingen per aandeel van analisten ondervraagd door FactSet. Het bedrijf zei ook dat de omzet in het eerste kwartaal tussen $ 915 miljoen en $ 945 miljoen zou moeten liggen, vergeleken met de consensusschatting van analisten van $ 917,2 miljoen.

Plaats een reactie