Aandelen dalen verder! – 250 euro BELEGGEN per maand (Okt. 2022)

laatste update: 01-2023


Tijd om een aandeel te verkopen met verlies en twee andere aandelenposities uit te breiden.
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero tot 200 euro

Maandelijks aandelen kopen, dat is het idee van deze serie. Soms is het een aandeel, soms koop ik meerdere aandelen. Maar maandelijks ga ik 250 euro beleggen en neem ik je mee in de opbouw en het rendement van dit portfolio. Om te laten zien wat je kunt opbouwen als je begint met beleggen, ook met kleinere bedragen en vanaf 0 euro startkapitaal. Daarnaast beginnen met beleggen met een nieuw portfolio waarbij we proberen om, zowel op de korte als lange termijn, de markt te verslaan.

In deze video kijken we opnieuw naar mijn aandelen portfolio en vergelijken we dit met VWCE (VWRL incl. dividendherinvestering). We bespreken per positie mijn visie en het nieuws van de laatste maand, voordat we opnieuw aandelen kopen en onze maandelijkse 250 euro beleggen.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Introductie
00:36 Portfolio
03:52 Aandelen bespreken
11:16 Aandelen kopen
12:55 Conclusie

#beleggen #investeren #aandelen

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

10 gedachten over “Aandelen dalen verder! – 250 euro BELEGGEN per maand (Okt. 2022)”

 1. Foutje! 😅 Ik ben in de vergelijking uitgegaan van de koers van VWRL (95,80) in plaats van VWCE (91,72)
  Het VWCE ETF portfolio is op dit moment 5126 euro waard, oftewel 6,8% minder dan mijn inleg.
  Daarmee komt het verschil tussen VWCE en mijn portfolio van losse aandelen uit op 850 euro, oftewel 16.60%
  Nog steeds niet geweldig, maar we zagen dat mijn portfolio het afgelopen maand wel beter heeft gedaan dan VWCE (-0,7% vs -3,4%)

 2. De boel staat op klapen kijk uit het gaat naar de kelder deze economie

 3. Ik gebruik tegenwoordig als benchmark ARKK😂 (-70% YTD) of Rabi De Belegger (-45%). Zo blijf ik toch tevreden over mijn rendement/verlies. Het kan altijd erger!

 4. Je zegt dat je teveel % in semiconductors hebt zitten, maar de AEX die je koopt zit ook 16% in ASML. Indirect koop je dan ook gewoon weer bij

 5. Dit is dus wat er gebeurt als je je informatie van youtube haalt. Ik ben lang geleden afgehaakt van je kanaal omdat er gekke keuzes werden gemaakt. Waardeloze chinese ev stocks etc. De shell serie had weinig voorspellend vermogen. Veel youtubers hebben geluk gehad met tesla en dachten dat ze konden beleggen. Iedereen heeft macro economie genegeerd en doe dit nog steeds. Terwijl het verleden duidelijk aangeeft wat ons te wachten staat. Ik hoop voor je dat het weer goed komt Ruud anders word het passief geld verliezen.

 6. Het lijkt mij heel interessant om het aandeel Ebusco eens te analyseren. Nederlands bedrijf met enorm potentieel.

 7. Ik zou gaan voor:
  IE00B66F4759

  iShares High Yield Corp Bd UCITS ETF EUR Dist

 8. Leuk video, bedankt. Ik houd het voor gezien na bijna drie jaar beleggen als dagtaak naast mijn werk, het was echter geen leven, was maar nooit begonnen met beleggen, nu portefeuille naar minimum brengen, beetje eigen geld en het behaald winst(na z’n slecht jaar 2022)laten lopen. Vanaf nu zo min mogelijk bezig zijn met aandelen, voorlopig geen YouTuber zien(meer dan 10 op een dag), dat zijn uren op een dag. Ik kom terug als het markt niet meer kan dalen, anders succes allen met beleggen . Het is wel jammer dat ik het drie jaar niet vol heb gemaakt, nog geen half jaar meer. Tot ooit,,,,,,,,zien.

 9. Bijna niemand wint van een VWCE met losse aandelen. If you can't beat them join them. Lekker hersenloos die etf Kopen en niet naar omkijken👌🏼

Reacties zijn gesloten.