Aandelen 2022 | Mijn Vier Top-Picks voor 2022

laatste update: 05-2022Bekijk alle aandelen analyses:

Bekijk alle beurs analyses:

Beleggingsboeken die ik aanraad:
Beleggen in aandelen voor dummies:
Beleggen met technische analyse:

AD-Affiliate links
——

Like mij op Facebook: www.facebook.com/freedomfundbeleggen
En volg op Instagram: www.instagram.com/freedomfundbeleggen

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

Ik gebruik soms affiliate links, hierdoor krijg ik een kleine commissie als je iets bestelt via mijn link. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij bij het creeëren van meer content.

3 gedachten over “Aandelen 2022 | Mijn Vier Top-Picks voor 2022”

  1. Vergeet kpn bv niet. Ze kunnen gewoon hun prijzen laten toenemen en de klanten zullen trouw blijven. Ook zijn ze klaar met glasvezel investeren en gaan ze morgen vertellen dat ze eigen aandelen gaan inkopen (denk ik). Verder bieden ze nieuwe klanten gratis F1 kijken aan voor 2022 dus ze hebben geld genoeg.. gr Robert

Reacties zijn gesloten.