Aandelen 2022 _ Hoe beleggen tijdens een recessie in 2022

laatste update: 07-2022


In 2022 zien we de koersen van aandelen over de hele linie dalen. De vraag is niet of maar wanneer europa in een recessie komt. Als belegger word je dagelijks geconfronteerd met dalende beurskoersen. Maar hoe ga je om met een aandelenportefeuille die iedere dag minder waard wordt? In deze video geef ik een aantal tips die ervoor zorgen dat je tijdens moeilijke tijden op de beurs het hoofd koel houd. Veel kijkplezier.

Lid worden?


Bekijk alle aandelen analyses:

Bekijk alle beurs analyses:

Beleggingsboeken die ik aanraad:
Beleggen in aandelen voor dummies:
Beleggen met technische analyse:

AD-Affiliate links
——

Like mij op Facebook: www.facebook.com/freedomfundbeleggen
En volg op Instagram: www.instagram.com/freedomfundbeleggen

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

Ik gebruik soms affiliate links, hierdoor krijg ik een kleine commissie al je iets bestelt via mijn link. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij bij het creeëren van meer content.