Aandeel Tesla naar $200 | Stock Split 2022 in 2022

laatste update: 07-2022


Het aandeel Tesla staat voorbeurs 6% in de plus vanwege een mogelijke aandelensplitsing. Wat moet je weten als belegger en wat kunnen we verwachten?
💰 Beleggen via DEGIRO (tip)
💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via

Voorbeurs staat het aandeel Tesla meer dan 6 procent in de plus. Dit ondanks het feit dat de Gigafactory Shanghai minstens 4 dagen gesloten wordt in verband met een lockdown. De reden dat het aandeel stijgt heeft te maken met het feit dat Tesla heeft aangekondigd een aandelensplitsing te willen doen.

Maar wat houdt het in, zo’n stock split? Wat moet je weten als je wilt beginnen met beleggen in Tesla? Wat was het effect of gevolg van eerdere splitsingen bij Tesla en Apple? In deze video bespreek ik het nieuws en deel ik mijn ervaringen en mening over het aandeel Tesla.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 AANDELEN KOPEN via BUX Zero (gratis aandeel)
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:
🥇 KOOP GOUD, ZILVER EN PLATINA via

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
01:01 Tesla nieuws
04:08 Tesla Stock Split 2022
06:57 Gevolgen
08:14 Mijn Tesla aandelen
11:29 Samenvatting

Waardering Tesla (Maart 2022)

#beleggen #aandelen #tesla

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

BEZOEK DE WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

7 gedachten over “Aandeel Tesla naar $200 | Stock Split 2022 in 2022”

  1. Ja,tuurlijk direct weer goed nieuws snel toevoegen voor geen daling of sterke daling te omzeilen. Ik vind niet goed,mijn mening…je bezit nog niet 1 aandeel bij aankoop van bvb 10 aandelen

  2. Goed ingesprongen op de actualiteit!! Fijn dat je zo snel een video over het nieuws van Tesla kon geven.

  3. Stel jij bent 60 jaar en je hebt een portfolio waarde van 600.000 euro in je s&p500 en je denkt, hier wil ik nu van genieten en je verkoop je gehele portfolio en laat het overmaken naar je bank. Komt de belastingdienst nog even om de hoek kijken? Of heb je dan gewoon 6 ton op je bank en je gaat lekker genieten? Ik hoop dat je de tijd hebt om mijn vraag te beantwoorden. Top video weer!!

  4. Tesla is nog lang niet uitgeraasd. Ik koop (terug) sinds 2021. Bijna alle andere posities verkocht op 1 etf en shell na. Heb ook nog veel in 1 genetics stock zitten, die op vette verlies staat lol, maar die laat ik zitten. Ik koop alle tsla dips maar ook wanneer het groen is. Ik zie geen enkele fundamentele verandering aankomen. $tsla 🚀 Moon 😀

  5. Ruud ik vind je video's super maar dat automatische inzomen is erg irritant om te zien…kun je dit aanpassen of eruit editen. Top

  6. ik hoop dat dit gebeurd. ik vind het toch aardig wat om gelijk meer dan 1k te gooien naar 1 aandeel. terwijl ik wel geloof in tesla als bedrijf

Reacties zijn gesloten.