Aandeel Shell | Dit kun je verwachten van de kwartaalcijfers

laatste update: 08-2022


In deze video bespreek ik het aandeel Shell met jullie. Over een paar weken publiceert Shell de kwartaalcijfers en recent heeft Shell een voorproefje gegeven. Wat kunnen we verwachten van de kwartaalcijfers van het aandeel Shell? De hoge olieprijs en de hoge gasprijs zorgen ervoor dat er veel winst wordt gemaakt. Shell geeft nu al aan dat de resultaten van de chemische tak alle verwachtingen gaan overtreffen. En zo zie je dat het aandeel Shell sterk presteert in 2022. Kijk de video zodat jij vorbereid bent en weet wat je kan verwachten van de kwartaalcijfers eind deze maand.


Bekijk alle aandelen analyses:

Bekijk alle beurs analyses:


Beleggingsboeken die ik aanraad:
Beleggen in aandelen voor dummies:
Beleggen met technische analyse:

AD-Affiliate links
——

Like mij op Facebook: www.facebook.com/freedomfundbeleggen
En volg op Instagram: www.instagram.com/freedomfundbeleggen

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

Ik gebruik soms affiliate links, hierdoor krijg ik een kleine commissie al je iets bestelt via mijn link. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij bij het creeëren van meer content.

5 gedachten over “Aandeel Shell | Dit kun je verwachten van de kwartaalcijfers”

Reacties zijn gesloten.