Aandeel Meta: winst halveert door Metaverse | LYNX Beursflash

laatste update: 12-2022


In de LYNX Beursflash bespreekt Justin Blekemolen elke week verschillende aandelen op basis van fundamentele en technische analyse. Deze week bespreekt hij het aandeel Meta Platforms (META).

Het aandeel Meta is volledig ingestort en in een jaar tijd bijna 80% aan beurswaarde kwijtgeraakt.

In deze video bespreekt Justin de laatste fundamentele en technische ontwikkelingen van het aandeel Meta.

Mis geen LYNX Beursflash video, abonneer op ons YouTube kanaal:

Let op: beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

Abonneer nu:

Blijf op de hoogte van het laatste beursnieuws via e-mail:

Ontdek het LYNX Masterclass programma:

#meta #facebook #zuckerberg #stockmeta #stockmetaverse #buymetastock #metastocktoday #metaverse

Volg LYNX:
Website:
Twitter:
Facebook:
LinkedIn:

Disclaimer
De informatie in deze uitzending is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies en moet daarom worden gezien als beleggingsaanbeveling. Deze aanbeveling is opgemaakt door LYNX en/of derden en sluit niet aan bij uw persoonlijke financiële situatie, uw kennis en ervaring, uw beleggingsdoelstelling en/of – horizon en uw risicoprofiel en/of -tolerantie. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor een juiste beoordeling of deze belegging voor u passend is, in relatie tot uw financiële situatie en uw beleggingsdoelstellingen. De financiële instrumenten bevatten natuurlijk risico’s die kunnen resulteren in verlies, waardoor deze instrumenten en/of strategie niet voor iedere belegger geschikt is. Daarbij geldt dat de waarde van de beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg. LYNX raadt u aan om deze aanbeveling niet op te volgen wanneer u de financiële instrumenten, de specifieke productkenmerken en de bijbehorende risico’s niet volledig begrijpt. De beloning van de auteur staat niet direct of indirect in relatie met zijn/haar standpunten of ideeën. Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina’s, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Aan de informatie die in de uiting wordt beschreven kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Daarbij is in deze uiting geen rekening gehouden met transactiekosten. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

2 gedachten over “Aandeel Meta: winst halveert door Metaverse | LYNX Beursflash”

  1. Laat via een like of reactie weten of u het aandeel Meta een interessante belegging vindt. Vergeet uiteraard ook niet te abonneren op dit YouTube kanaal. Met het aanvinken van het belletje krijgt u iedere week een melding bij het verschijnen van een nieuwe video. Meer informatie over LYNX? Vraag een informatiepakket aan https://bit.ly/3Nr2jsv

  2. Als ze dividend uitkeren dan vind ik het interessant, al gaan ze dat vast niet doen gezien ze willen investeren in de metaverse.

Reacties zijn gesloten.