AANDEEL kopen en PORTFOLIO review 2022 | Maandelijks 250 euro beleggen

laatste update: 03-2023


Het is december en dus tijd om terug te kijken naar de ontwikkeling van het portfolio!
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via

Maandelijks aandelen kopen, dat is het idee van deze serie. Soms is het een aandeel, soms koop ik meerdere aandelen. Maar maandelijks ga ik 250 euro beleggen en neem ik je mee in de opbouw en het rendement van dit portfolio. Om te laten zien wat je kunt opbouwen als je begint met beleggen, ook met kleinere bedragen en vanaf 0 euro startkapitaal. Daarnaast beginnen met beleggen met een nieuw portfolio waarbij we proberen om, zowel op de korte als lange termijn, de markt te verslaan.

In deze video kijken we opnieuw naar mijn aandelen portfolio en vergelijken we dit met VWCE (VWRL incl. dividendherinvestering). We bekijken de voortgang van mijn portfolio en voegen een nieuw aandeel toe.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
00:24 Tweede portfolio
01:32 Portfolio review
08:31 Portfolio vergelijking
12:26 Aandeel kopen
18:39 Conclusie

#beleggen #investeren #aandelen

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

7 gedachten over “AANDEEL kopen en PORTFOLIO review 2022 | Maandelijks 250 euro beleggen”

  1. Maak je ook een portfolio analyse over je andere account?

  2. Google is het dubbele waard vriend! Class A & C (en eigenlijk moet je ook B meetellen). Moet je ook opletten of bijvoorbeeld t aantal uitstaande aandelen wel klopt op de site. Ik heb mijn eigen waarderingssheet en was hier eerder ook tegen aangelopen

  3. Aandelen kopen = gokken. Je hebt er geen enkele invloed op. De kans op verliezen is groter dan verdienen. Bedrijven die onaantastbaar lijken, blijken toch in de problemen te kunnen komen. Philips, Intel. En dan maar lager bijkopen, nog meer geld erin. Zo blijf je ermee bezig.

  4. Ik heb zelf 50% van m’n portfolio in VWCE. Blijft toch de meest “veilige” optie. Het is wat minder spannend investeren, maar wel stabieler. Maar leuk om te zien hoe je met 250eu per maand een portfolio op kan bouwen!

  5. Vraag mij af welke beurs het voordeligste is om mee te beleggen bij De Giro, mbt alle kosten. Mijn vraag is, welke beurs is het voordeligste en welke beurs het een na voordeligste is? (Zodat ik tussen die twee kan kiezen). Het gaat om de volgende beurzen: TDG, EAM en XET. Ben benieuwd naar jou reactie. Fijne feestdagen!

  6. Amazon AWS is niet winstgevend (minuut 8 ongeveer) 😂😂😂 Ik zou het even Googelen, want het is een zeer winstgevend onderdeel voor Amazon 🤔

  7. Goedenavond. İk heb pas "DeGiro" account geopend en wil nu 2 stuks Tesla aandeel kopen. Mijn vraag is, heb euro op mijn account. Moet ik Tesla van nasdaq (dollar) kopen of van xetr (euro) kopen? Zou dat verschil uitmaken? Als ik van nasdaq koop, wisseld degiro van zelf die euro naar dollar? Wat zou jij raden of waar heb jij zelf gekocht? Zijn er voordelen of nadelen? Welke zou je aanraden? Heel erg bedankt

Reacties zijn gesloten.