Aandeel Coca-Cola: inflatie- en recessieproof? | LYNX Beursflash

laatste update: 12-2022


In de LYNX Beursflash bespreekt Justin Blekemolen elke week verschillende aandelen op basis van fundamentele en technische analyse. Deze week bespreekt hij het aandeel Coca-Cola. Het aandeel vormt een populaire belegging gedurende economisch mindere tijden vanwege zijn defensieve karakter. Met prijsverhogingen weet de frisdankproducent ondanks de inflatie zijn winsten te verhogen. De grafiek laat echter zien dat de koers zijn stijgende trendkanaal heeft verlaten.

Let op: beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

Abonneer nu:

Blijf op de hoogte van het laatste beursnieuws via e-mail:

Ontdek het LYNX Masterclass programma:

Volg LYNX:
Website:
Twitter:
Facebook:
LinkedIn:

Disclaimer
De informatie in deze uitzending is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies en moet daarom worden gezien als beleggingsaanbeveling. Deze aanbeveling is opgemaakt door LYNX en/of derden en sluit niet aan bij uw persoonlijke financiële situatie, uw kennis en ervaring, uw beleggingsdoelstelling en/of – horizon en uw risicoprofiel en/of -tolerantie. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor een juiste beoordeling of deze belegging voor u passend is, in relatie tot uw financiële situatie en uw beleggingsdoelstellingen. De financiële instrumenten bevatten natuurlijk risico’s die kunnen resulteren in verlies, waardoor deze instrumenten en/of strategie niet voor iedere belegger geschikt is. Daarbij geldt dat de waarde van de beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg. LYNX raadt u aan om deze aanbeveling niet op te volgen wanneer u de financiële instrumenten, de specifieke productkenmerken en de bijbehorende risico’s niet volledig begrijpt. De beloning van de auteur staat niet direct of indirect in relatie met zijn/haar standpunten of ideeën. Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina’s, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Aan de informatie die in de uiting wordt beschreven kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Daarbij is in deze uiting geen rekening gehouden met transactiekosten. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

1 gedachte over “Aandeel Coca-Cola: inflatie- en recessieproof? | LYNX Beursflash”

  1. LYNX is heel benieuwd naar uw mening. Laat via een like of reactie weten of u het aandeel Coca-Cola een interessante belegging vindt. Vergeet uiteraard ook niet te abonneren op dit YouTube kanaal. Met het aanvinken van het belletje krijgt u iedere week een melding bij het verschijnen van een nieuwe video.

Reacties zijn gesloten.