Aandeel ALIBABA Kopen? – 250 euro Beleggen per Maand (Mrt. 2022) in 2022

laatste update: 10-2022


Een maand na het begin van de oorlog in Oekraine lijken beurzen er weer zin in te hebben. Zeker Chinese aandelen maken grote sprongen. Tijd om Alibaba toe te voegen aan het portfolio?
💰 Beleggen via DEGIRO (tip)
💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via

Maandelijks aandelen kopen, dat is het idee van deze serie. Soms is het een aandeel, soms koop ik meerdere aandelen. Maar maandelijks ga ik 250 euro beleggen en neem ik je mee in de opbouw en het rendement van dit portfolio. Om te laten zien wat je kunt opbouwen als je begint met beleggen, ook met kleinere bedragen en vanaf 0 euro startkapitaal. Daarnaast beginnen met beleggen met een nieuw portfolio waarbij we proberen om, zowel op de korte als lange termijn, de markt te verslaan.

In deze video kijken we eerst naar mijn portfolio op dit moment. Welke aandelen en ETF’s heb ik en wat zijn de rendementen? Daarna bekijken we het nieuwe aandeel dat we deze maand aan de portefeuille gaan toevoegen. Ik bespreek waarom ik het op dit moment interessant vind en wat mijn verwachtingen voor de toekomst zijn.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 AANDELEN KOPEN via BUX Zero (gratis aandeel)
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via CoinMerce:
🥇 KOOP GOUD, ZILVER EN PLATINA via

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
00:49 Mijn portfolio
02:19 Nieuws Alibaba
06:27 Kwartaalcijfers Alibaba
11:36 Analisten over Alibaba
12:23 Waardering aandeel Alibaba
18:40 Portfolio update
20:36 Conclusie

#beleggen #aandelen #alibaba

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

BEZOEK DE WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

9 gedachten over “Aandeel ALIBABA Kopen? – 250 euro Beleggen per Maand (Mrt. 2022) in 2022”

  1. Wat denk jij van Alibaba? Richting de 65 dollar of juist naar de 200 dollar?
    Vertel me waarom in de reacties 👍

  2. Jammer dat je alles koppierd van andere youtubers. Zelfs je tool is een clone van everything money.

  3. Ik kan geen aandelen kopen in dollars omdat er te weinig geld in op mijn vreemde valuta rekening staat. Hoe boek ik hier geld bij? (Via mobiel) Op mijn account in euro staat wel voldoende

  4. Mag ik vragen waarom je niet bent ingestapt toen de koers op 75 dollar stond (of de dagen dat onder de 100 dollar stond)
    ?

  5. Zou je het een keer over de TDG markt willen hebben of heb je daar al een video over?

  6. Zoals als het nu gaat! Is de $65 eerder een koersdoel i.p.v. de $200

Reacties zijn gesloten.