Aandeel Ahold Delhaize | Analyse 2022 en beursgang bol.com in 2022

laatste update: 07-2022


In deze video vertel ik je alles over het aandeel Ahold Delhaize. Het aandeel heeft het de afgelopen 2 jaar zeer goed gedaan op de beurs. Ik vertel je waarom Ahold Delhaize zo populair is om in te beleggen. En dit heeft alles te maken met het dividend wat ook in 2022 weer uitgekeerd gaat worden. Ik neem je mee in een analyse van het bedrijf. Waar is Ahold Delhaize actief, wat is er zo speciaal aan dit bedrijf en waarom dit aandeel ook in 2022 in iedere lange termijn beleggingsportefeuille thuis hoort. Ook gaan we het hebben over de beursgang van bol.com later dit jaar. Dit kan wel eens zeer interessant zijn voor iedereen die nu aandelen Ahold Delhaize in portefeuille heeft.

Lid worden van de ledenservice en zo altijd op de hoogte zijn van alle aandelen die ik volg?


Bekijk alle aandelen analyses:

Bekijk alle beurs analyses:


Beleggingsboeken die ik aanraad:
Beleggen in aandelen voor dummies:
Beleggen met technische analyse:

AD-Affiliate links
——

Like mij op Facebook: www.facebook.com/freedomfundbeleggen
En volg op Instagram: www.instagram.com/freedomfundbeleggen

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

Ik gebruik soms affiliate links, hierdoor krijg ik een kleine commissie al je iets bestelt via mijn link. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij bij het creeëren van meer content.

4 gedachten over “Aandeel Ahold Delhaize | Analyse 2022 en beursgang bol.com in 2022”

  1. Arne, tnx voor de update, mis wel je updates over BUX token, flink gedaald ipv een stijging die je verwachtte doordat ze samengevoegd werden. Bux token gaat mee met BTC maar de echte break-out hebben we nog niet gemaakt. De community op bux heb je verlaten door meer video's te posten, hopelijk vaker wat updates over crypto en aandelen 🙂 succes

Reacties zijn gesloten.