Aandeel Adyen: is de bodem in zicht? | LYNX Beursflash in 2023

laatste update: 12-2023


In deze video bespreken we het aandeel Adyen. Na teleurstellende halfjaarcijfers werd de koers ongekend hard afgestraft. Maar ook in de weken daarna bleef de koers onder druk liggen. We bespreken de cijfers, de recente ontwikkelingen en waardering van het bedrijf. Ten slot bepalen we aan de hand van technische analyse of er al een bodem in zicht is voor het aandeel Adyen.

00:00 Intro
00:41 Wat doet Adyen?
01:24 Teleurstellende halfjaarcijfers
03:16 Outlook
03:55 Omzet Adyen
04:14 Nettowinst Adyen
04:53 Technische analyse aandeel Adyen
05:58 Outro

In de LYNX Beursflash bespreekt Justin Blekemolen elke week verschillende aandelen of indices op basis van fundamentele en technische analyse.

#Beleggen #beleggentips #aandelenkopen #technischeanalyse #aandelen #adyen #aandeeladyen #adyenstock

Let op: beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

Abonneer nu:

Blijf op de hoogte van het laatste beursnieuws via e-mail:

Ontdek het LYNX Masterclass programma:

Volg LYNX:
Website:
Twitter:
Facebook:
LinkedIn:

Disclaimer
De informatie in deze uitzending is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies en moet daarom worden gezien als beleggingsaanbeveling. Deze aanbeveling is opgemaakt door LYNX en/of derden en sluit niet aan bij uw persoonlijke financiële situatie, uw kennis en ervaring, uw beleggingsdoelstelling en/of – horizon en uw risicoprofiel en/of -tolerantie. U bent daarom zelf verantwoordelijk voor een juiste beoordeling of deze belegging voor u passend is, in relatie tot uw financiële situatie en uw beleggingsdoelstellingen. De financiële instrumenten bevatten natuurlijk risico’s die kunnen resulteren in verlies, waardoor deze instrumenten en/of strategie niet voor iedere belegger geschikt is. Daarbij geldt dat de waarde van de beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg. LYNX raadt u aan om deze aanbeveling niet op te volgen wanneer u de financiële instrumenten, de specifieke productkenmerken en de bijbehorende risico’s niet volledig begrijpt. De beloning van de auteur staat niet direct of indirect in relatie met zijn/haar standpunten of ideeën. Ondanks het feit dat LYNX alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze pagina’s, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan LYNX niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Aan de informatie die in de uiting wordt beschreven kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Daarbij is in deze uiting geen rekening gehouden met transactiekosten. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw totale verlies kan aanzienlijk hoger zijn dan uw totale inleg.

1 gedachte over “Aandeel Adyen: is de bodem in zicht? | LYNX Beursflash in 2023”

Reacties zijn gesloten.