Aandeel Adyen CRASHT – NU KOPEN met zicht op herstel? in 2023

laatste update: 12-2023


Het aandeel Adyen crashte vorige maand op de beurs met meer dan -30% na zijn cijfers. Is dit terecht of niet? En is dit een koopkans voor beleggers? Onze analist Robbe Delaet bespreekt het in deze video.

πŸ‘‡ ACTIE: -50% korting op Kansen In De Markt Rapport πŸ‘‡

🚩 Krijg 100 euro transactietegoed bij Lynx (onze favoriete broker) 🚩

⏱ Timeline:
00:00 Introductie
02:20 KORTING + GIVEAWAY & Lynx
04:24 Wat is Adyen?
08:06 De Γ©chte reden voor de -73% daling!
18:08 Is Adyen nu KOOPwaardig? Analyse
25:12 Betere alternatieven voor Adyen?
28:32 Samenvatting

Leer (beter) beleggen met Beleggers University.
(

πŸ™ Volg ons op Instagram πŸ™

πŸ™ Volg ons op Facebook πŸ™

❓ Contact ❓
info@beleggersuniversity.com

Onze missie?
🎯 Het doel van BU is om beleggers te empoweren aan de hand van innovatieve beleggingscursussen en winstgevende beleggingstips, zowel voor beginnende als ervaren beleggers.

⚠️ Disclaimer: de inhoud van deze video mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies of het aanzetten tot het kopen/verkopen van een effect. Doe altijd zelf je huiswerk. Met aandelen kunnen zware verliezen geboekt worden als u niet weet wat u doet.

#Aandelen #beurs #adyen #beleggen

27 gedachten over “Aandeel Adyen CRASHT – NU KOPEN met zicht op herstel? in 2023”

 1. Altijd leuk om sympathiek te worden genoemd. Dankuzeer πŸ™‚

 2. Bedankt voor de grondige analyse. Ik blijf nog even langs de zijlijn. Uw kansen in de markt kandidaten zijn betere opportuniteiten denk ik.

 3. Btw… Dikke duim voor het beleggersevent. Boeiend, leerrijk en meteen een leuke manier om in contact te komen met andere beleggers..

 4. weer een mooie uitleg over het bedrijf dat ik zeker ga meenemen πŸ˜‰

 5. Nog een vraagje ik begrijp soms niet zo goed goe zo een grote dalingen mogelijk zijn op zo een korte tijd? Komt dit dan vooral door grote investeerders die uitstappen of kan dit ook komen van de β€œkleine” retail belegger

 6. Thanks weer voorde interessante video! Kijk er altijd graag naarπŸ‘

 7. Duidelijke analyse, adyen blijft best duur op de beurs dus wist niet goed wat ik ermee moest doen nu het 50% gedaald was, nu dus welπŸ˜‰.. ik heb mij onlangs lid gemaakt van kansen in de markt en next level trader (combo) en tot nu toe zeer tevreden vanπŸ‘.. de cursus beleggen zou ik ook wel willen doen maar alles tegelijk kost wel iets.. dus ben zeker kandidaat voor de giveaway!πŸ˜„πŸ‘Œdoe zo verder heren, toppers!

 8. ik heb de koe bij de horens genomen , heb afscheid genomen van mijn belegging clubje omdat ik GEEN zin heb KBC nog meer geld cadeau te doen . Met het geld dat weldra vrij komt ga ik een rekening openen bij Lynx , daarbij volg ik jullie raad .En dan kan ik zelf met jullie tips aan de slag .

 9. Mooie uitleg en ontleding van Adyen. Waardeer deze content zeer. Keep up the good work mannen!πŸ’ͺ

 10. Dank voor deze duidelijke en goed onderbouwde analyse. Adyen 43 maal K/W en PayPal 17 maal K/W met een voorkeur voor Adyen. Geheel conform mijn eigen berekeningen en zienswijze. Waar ik benieuwd naar ben zijn de bijhorende koerswaarden vertaald naar het heden; liefst nog naar een bear/base/bull case scenario. Goed weekend toegewenst!

 11. Wat een knaller van een video! Beleggers University springt er met kop en schouders bovenuit qua kwaliteit en diepgang!

 12. Als je wacht tot de onzekerheden verdwenen zijn en de winstgroei aantrekt. Zit je tegen een koers van 2000 aan te kijken. Dit is beleggen, dat gaat gepaard met onzekerheden. This is the moment or not.

 13. Hey nogmaals een eerlijke en leerrijke video. Maar ik heb en vraagje. Ik ben een beginnende belleger maar heb niet veel tijd om aandelen te onderzoeken en te analiseren. Is jullie aanbod dn ook interessant voor mij, grt Nico

 14. Top video weer!πŸ‘
  Van harte gefeliciteerd met jullie 1-jarig bestaan!🎊

 15. Goede analyse. Voor mij ook niet per se een high conviction stock maar heb hem wel gekocht gister!

 16. Wat men ook vaak vergeet is outstanding shares. Dat zijn er erg weinig

 17. Met Robbe ( Beleggers University ) word je altijd een beetje slimmer , thx

 18. Via een VFB-presentatie kennisgemaakt met Beleggers University en sindsdien verknocht aan hun open, transparante, kritische geest. Het is ook hun bedoeling om de beleggers mee in bad te trekken, ze Γ©cht te leren kijken naar de bedrijven en zΓ©lf hun beslissing te laten nemen. Deze video is hiervan een voorbeeld. Zo gaven twee leden op het verjaardagsseminarie in Gent een presentatie van een bedrijf op basis van de intense opleiding die ze hebben gevolgd bij hen. Verfrissend, open, transparant, communicatief (updates, maandelijkse rapporten, …). Hou vol !

 19. Wat ik niet goed snap is dat het management van Adyen na de crash snel heeft aangegeven dat ze niet van plan zijn om aandelen terug te kopen? Ik zou niet kunnen begrijpen waarom zij dat hebben gedaan? Heb je een mening daarover?

 20. Wat een goede video! Thanks voor de heldere uitleg πŸ™‚

Reacties zijn gesloten.