(90) Breekt er een crypto-lente aan?

laatste update: 11-2023


Vandaag is Bitcoin opnieuw door de 10 000 dollar grens gebroken. Het lijkt alsof een nieuwe cryptolente is aangebroken. En misschien is dat ook wel zo. Toch zijn we nog niet helemaal uit het moeras.
In deze aflevering aandacht voor Ethereum Classic, de Litecoin cash hard fork, hoe buitenaards leven onbereikbaarder wordt door onze zucht naar cryptomunten en nog veel meer.

Philakone:

Neblio stake box:

Ledger nano S:

https://coinmarketcal.com/?form%5Bdate_range%5D=15%2F02%2F2018+-+01%2F09%2F2021&form%5Bcoin%5D%5B%5D=Ethereum+Classic+%28ETC%29&form%5Bsort_by%5D=&form%5Bfilter_by%5D=&form%5Bsubmit%5D=

https://elementus.io/blog/token-sales-visualization/

Wanneer je vragen hebt, of tips of gewoon zin om over cryptocurrency te praten, kom dan bij onze Discord CryptoClub:

Meester Crypto helpt jou, help jij meester Crypto?
BTC adres: 3NbCjJACuha6tZ6GPhDjbKvLgYHvuJf5JE

Monero adres: 42ynuCkcHWB3JBHKBouYcygR2txLo7ssqWeTmKT4svn2fqSuWnxfpPtgGkuHeiNZSW7c8h8WbS5WX8MHV8TMom4iCkcWS4E

14 gedachten over “(90) Breekt er een crypto-lente aan?”

 1. Leuke koop tip, op de website van de munt SALT kun je een nano ledger kopen voor 7 SALT met de huidige koers maar rond de 30/35 dollar 🙂 https:// saltlending.com/shop

 2. Zit er een verschil in de ledger die bol verkoopt in de ledger van de officiële site? Behalve de prijs dan en de levertijd?

 3. Ik ben blij dat je je excuses aan hebt geboden Meester Crypto! Want het is BELACHELIJK hoe je je hebt gedragen. Wij verwachten kwaliteit video's waar we niets voor hoeven te betalen. Iedere dag en dus ook niet om de twee dagen. Het zou ook fijn zijn als je gewoon vertel waar we de buy en sell orders moeten plaatsen. Is dat nou teveel gevraagd? tjonge jonge jonge!!

 4. Hoi Meester Crypto, kun je mij iets uitleggen over de hardfork van Litecoin, ontvang je bij Bittrex ook je gratis munten of moet je dan je LTC op een beurs hebben staan?

 5. Hoi Master Crypto… vind dat je het super doet en 1x per jaar gek doen is prima..
  Kan je nog eens je visie over gvt coin geven als je tijd hebt
  Prima video

 6. Krijg je bij bittrex ook de tokens van Litecoin Cash wanneer de Fork van LTC doorgaat.

 7. Hoe weet je welke Exchange Ethereum Classic ondersteunt voor wat betreft de gratis tokens

 8. Ik wil Verge en redcoin beveiligen. Ik heb begrepen dat de Ledger Nano S daar niet geschikt voor is. Klopt dat? En hoe kan ze dan beveiligen? Graag een reactie!

Reacties zijn gesloten.