75% Amerikaanse retailers wil crypto | Succesvolle merge Ropsten (ETH) | BTC nieuws vandaag | #660

laatste update: 08-2022


75% van de Amerikaanse retailers gaf aan dat zij binnen 24 maanden crypto betalingen willen. Daarnaast heeft Ropsten, een testnet van ETH, een succesvolle overstap gehad naar proof of stake. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:20 ECB neemt enorme stap voor het eerst in 11 jaar
04:25 Nieuwe inflatiecijfers NL
06:35 Cryptobank Custodis klaagt Centrale Bank Amerika aan
09:00 Merge Ropsten succesvol, grote stap voor Ethereum
10:57 Onderzoek Deloitte: 75% retailers wil crypto
13:40 Koerrrsen koerrrsen!
17:05 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

9 gedachten over “75% Amerikaanse retailers wil crypto | Succesvolle merge Ropsten (ETH) | BTC nieuws vandaag | #660”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

Reacties zijn gesloten.