6x CHECKLIST AANDELEN – Perfecte score op 12 punten! (Mei 2022) in 2022

laatste update: 07-2022


We bekijken 6 aandelen met een redelijke waardering, goede winstgevendheid en lage schulden!
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero tot 200 euro
💶 Ontdek, analyseer en waardeer aandelen via Beleggertools

Beleggen doen we om geld te verdienen op de lange termijn. Soms wil je aandelen kopen van bedrijven die je interessant lijken, om meer spreiding te krijgen of om actiever bezig te zijn met beleggen. Als je wilt beginnen met beleggen dan zijn ETF’s een goede optie. Maar naarmate je langer bezig bent met beleggen wil je ook een individueel bedrijf kopen omdat je kansen ziet en meer rendement wilt maken. In de serie Interessante Aandelen bekijken we iedere maand een aandeel dat mogelijk interessant is.

In deze video bekijken we een 6 aandelen met een perfecte score op mijn aandelenchecklist. Dit is een checklist waarbij we kijken naar 12 punten en waarop het aandeel beoordeeld wordt. Hierbij wordt gekeken naar een goede waardering, beloningen voor aandeelhouders in de vorm van dividend en aandeleninkoop, maar natuurlijk ook groei, winstgevendheid en de schulden van het bedrijf.

We bekijken kort de checklist van ieder bedrijf, vergelijken de huidige P/E waardering ten opzichte van de laatste 5 jaar en kijken naar wat analisten als koersdoel geven.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:
🥇 KOOP GOUD, ZILVER EN PLATINA via

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Introductie
00:53 Aandeel 1
07:36 Aandeel 2
10:06 Aandeel 3
12:17 Aandeel 4
14:55 Aandeel 5
17:00 Aandeel 6
20:29 Meer aandelen ontdekken

Ruud heeft posities in de aandelen Applied Materials en Meta Platforms.

#beleggen #investeren #aandeel

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

3 gedachten over “6x CHECKLIST AANDELEN – Perfecte score op 12 punten! (Mei 2022) in 2022”

  1. Perfecte tijd om te investeren in dividend aandelen. Met de huidige crash en onzekerheid voel ik mijn rust bij deze aandelen

Reacties zijn gesloten.