5X nieuws en koersdoelen – Bitcoin, Cardano, VeChain, Orion Protocol en Holo [incl. bear/bullstatus] in 2022

laatste update: 07-2022


In deze aflevering ga ik in op 5 coins! Laatste nieuwtjes incl. koersdoelen. Een grote update dus! Het gaat om Bitcoin (BTC), Cardano (ADA), VeChain (VET), Orion Protocol (ORN) en Holo (HOT) [incl. bear/bullstatus]

Volg mij ook op Instagram:

Beginnen met beleggen in Crypto? Open dan direct een account op één van mijn favoriete Exchanges:
Bitvavo:
Binance:
Coinbase:

0:00 Intro
2:42 Cardano nieuws
3:33 VeChain nieuws
4:12 Orion Protocol nieuws
5:27 Holo nieuws
7:45 Charts
15:50 Wrap up en einde

30 gedachten over “5X nieuws en koersdoelen – Bitcoin, Cardano, VeChain, Orion Protocol en Holo [incl. bear/bullstatus] in 2022”

 1. Dank je voor het delen van jouw kijk op deze coins in de huidige markt. THETA, TFUEL & ICON (ICX) zijn projecten waar (mits BTC niet raar doet) moois op komst is de aankomende 4 tot 6 weken. Naar mijn mening het inlezen waard

 2. Hoi Rogier, goede en duidelijke video weer. Ben heel benieuwd wat jij van Radix vindt. Mooi project met duidelijke whitepaper en al aardig wat ontwikkelingen gemaakt. Beproefde consensus algoritme voor miljoenen transacties per seconde. De uitdager van bitcoin en ethereum misschien wel. Zou het tof vinden om daar jouw inzicht over te horen. Groetjes, Dick

 3. Hallo Rogier, dank voor de duidelijke uitleg van de crypto coins
  Op dit moment lijkt het mij geen instapmoment bitcoin $ 34.850
  Blijf zitten met mijn coins, gelukkig 🍀 nog geen natte voeten
  Fijn weekend

 4. Elon Musk doet me een beetje denken aan dat sprookje van vroeger (de jongen die ‘wolf’ riep). Hoe vaker je vals alarm slaat, hoe minder effect het heeft.

 5. Hi Rogier, zou je eens eens een video kunnen maken over de huidige inflatie? Ik ben erg benieuwd naar jouw mening. Met name de hoogte.

 6. Bitcoin was al dagen aan het zakken voordat Musk uberhaubt zichzelf had uitgesproken over Bitcoin. Musk moet helemaal niet vernoemd worden in relatie tot de cryptospace. Word veel groter gemaakt dan het daadwerkelijk is.

 7. Hallo
  Jij refereert aan ascendex (bitmax) met aantrekkelijke staking voor ORN, maar als ik op google kijk naar die partij zie ik een kritische review over BTMX en BTMXP tokens, waarvan ik begrijp dat het vrijgeven van daar gestalde crypto s moeilijk is of tegen een aanzienlijke fee
  Klopt dat of wat moet ik daarvan denken ?
  Is dit een veilige instantie om mee in zee te gaan

 8. Hey, mensen ik heb een vraag. Als ik met bitcoins/altcoins daytrade en het valt in box 1 hoe moet ik dat berekenen bijhouden als ik belastingaangifte moet doen en moet ik de peildatum hier voor ook gebruiken want de peildatum 1 januari wordt voor box 3 wel gebruikt. Want ik las voor box 1 dit. Bij een box 1 belegging is de winst belast en zijn het verlies en de kosten aftrekbaar.

 9. Beste Rogier,
  Ik heb even een vraag, ik ben nieuw in crypto en kijk je video’s met veel aandacht.
  Maar ik zit met een dillema
  Je investeert bijvoorbeeld in VeChain vanwege de grote potentie, maar het kan natuurlijk zijn dat een concurrent munt hetzelfde gaat doen als VeChain met supplychain. Hoe weet je dit en hoe reageer je daar dan op?

 10. Die chest klapt er wel ff lekker uit hè rogier🏋🏼‍♀️🏋🏼‍♀️🏋🏼‍♀️🚀

Reacties zijn gesloten.