5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN VAN NIEUWE JONGE BELEGGERS

laatste update: 10-2023


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Coinmerce account aanmaken:

5 veel voorkomende fouten van nieuwe jonge beleggers bespreken

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx

8 gedachten over “5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN VAN NIEUWE JONGE BELEGGERS”

 1. mooie content focus, er is gewoon te weinig aandacht om financieel zo onafhankelijk mogelijk te worden en dan vooral voor de jongeren onder ons. vind het altijd niet te begrijpen dat ze daar op school niks van meekrijgen en dat de overheid daar niet meer aandacht aan geeft., ik ben zelf al een beetje op leeftijd maar heb altijd beleggen/investeren/sparen op de eerste plek gezet. dus van alles wat er bij mij binnenkomt per maand gaat eerst een vast bedrag naar mijn financieele toekomst (nog steeds). wat overblijft kan ik opmaken, dus niet andersom, ik zie veel te vaak zoals jij al zegt, eerst fun hebben en dan kijken wat er over is om te sparen, en dat is dan meestal niks, het zou moet zijn: inkomen/maand=>afhandelen verplichtingen=>spaar/investeer budget reserveren=>fun.

 2. opgepast!
  hefboom gebruiken op de juiste manier is niet hoe het hier word uitgelegd!!!

  hefboom moet je in vele gevallen ook juist verplicht gebruiken als je aan goed risicomanagement houd.
  meer info check doopiecash

 3. Ik ben nu net gestart op mijn 49e. Had in het verleden ook wel eens belegd maar dat liep naar mijn mening niet goed. Hoop zodat het nu wel goed gaat en dat ik niet te laat ben.

 4. Ik ben 25 en sinds 2 maanden €100 van mijn salaris gaan beleggen in de s&p500. Dit aanhouden tot ik een jaar of 55 ben en benieuwd hoe ik er dan voor zal staan.. allemaal geïnspireerd door jou focus. ✌️
  Hopelijk ben ik je op een dag heel erg dankbaar voor al je video’s.
  (Ik volg je al een maand of 15 en nu pas écht tot het beleggen gezet)

 5. Al mijn geld gaat op aan hoeren en drugs, kort samengevat is dat geen goede belegging

 6. Jij weet duidelijk niet wat leverage is. Met leverage verhoog je je risico niet. Je moet alleen weten hoe je het toepast…

Reacties zijn gesloten.