5 AANDELEN DIE IK HEB GEKOCHT TIJDENS DEZE DALINGEN!

laatste update: 05-2022


We zien weer flinke dalingen, ik heb dan ook 5 aandelen gekocht!

#aandelen
#dalingen
#beleggen
beginnen met investeren
beginnen investeren
beleggen
dalende aandelen
rode beurs
crashende aandelen
investeren in aandelen
november 2021
aandelen november 2021
investeren 2021
aandelen tips

Beleggen via DeGiro:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

20 gedachten over “5 AANDELEN DIE IK HEB GEKOCHT TIJDENS DEZE DALINGEN!”

 1. Volgens mij gaat nog een groot deel lager de komende tijd.
  Alibaba word geraakt volgens mij omdat ze nu over heel de wereld beseffen dat we te veel afhangen van chinese bedrijven. En meer eigen fabrieken aan opstarten zijn in europa om niet zo afhankelijk te zijn van china. Superfilmpje! 👍🏼👍🏼

 2. Ik zit zeker al een tijdje te twijfelen om discovery te kopen….nu is het wel heel interessant aan het worden op de huidige koers.

 3. Leuke video weer! Ik heb zelf DIS op mijn watchlist gezet. Echt een top bedrijf dat ik zou willen kopen. Maar de prijs moet ik nog even naar kijken.

 4. Leuke update over verschilde bedrijven. Interessant dat je aandelen van Alibaba hebt, vind je het risico niet te groot aangezien je niet daadwerkelijk Alibaba aandelen bezit maar aandelen van een dochteronderneming van Alibaba op de Kaaiman eilanden omdat Xi Jingling het niet toestaat dat buitenlandse spelers investeren in Chinese Bedrijven.

 5. Hebben we denk je geen mega probleem straks door het onbeperkt geld bijdrukken? Zijn de gevolgen daar wel van te overzien?

 6. Sorry maar wat is hier precies informatief aan. Hij leest hardop voor wat een moment opname is van de beurs zonder extra informatie toe te voegen. Ik mis hier echt de toegevoegde waarde van de video. Waar is de onderzoekende houding? Zo kan iedereen youtube vlogsmaken, of heb ik het mis?

 7. OMG, EXACTLY WHAT I NEEDED

  —————————————————–⏯Cliklink———————————————————-THE NEW VIDEOS SEX 🎬ⓉⓊⒷⒺⓈⒺⓍ🔞———————————————————————————————————————————————————————— MY 18+ PHOTOS HE RE 💜 👉 https://ok.me/OTFy?GB/HDRCam私のヌードセックス トップAVビデオに参加する ❤️

  ライブ配信の再編ありがとうです!この日のライブ配信は、かならりやばかったですね!1万人を超える人が見ていたもんね(笑)やっぱり人参最高!まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした!今後は気を付けないとね. .

  !😉💝❤️#今後は気をライブ配信の再編ありがとうです!#この日のライブ配信は、#かならりやばかったですね!#1万人を超える人が見ていたも

  ん(#笑)#やっぱり人参最高!#まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした $

  #今後は気をライブ配信の再編ありがとうです! #この日のライブ配信は、W #かならりやばかったですね! !

  #1万人を超える人が見ていたもん( #笑)#やっぱり人参最高%!

  #まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした #垃圾W#再編ありがとうです!#いたもん(#笑)在整個人類歷史上,強者,富人和具有狡猾特質的人捕食部落,氏族,城鎮,城市和鄉村中的弱者,無'守和貧窮成員。然而,人類的生存意願迫使那sfdsd些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,並繼續將其DNA融入不斷發展的人類社會。. 說到食物,不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。相反,他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。他們學會了清潔,切塊,調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,在食品`.

Reacties zijn gesloten.