40% millennials heeft crypto | Bedrijven wilden USDT shorten | BTC nieuws vandaag | #673

laatste update: 12-2022


Uit onderzoek bleek dat bijna 40% van de millennials crypto bezit. Daarnaast probeerden verschillende bedrijven USDT te shorten, maar waarom? Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:58 3AC failliet verklaard door rechtbank
04:07 BTC onder de 20.000 USD door Aziatische handelaren?
06:31 Microstrategy koopt 480 BTC bij!
08:25 Tether: “hedgefondsen probeerden USDT te depeggen”
11:06 Onderzoek: Millennials willen crypto i.p.v. beleggingsfondsen
13:55 Koerrrsen koerrrsen!
18:18 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

4 gedachten over “40% millennials heeft crypto | Bedrijven wilden USDT shorten | BTC nieuws vandaag | #673”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Goed werk jongens . Wat we nu zaaien , dat oogsten we binnen een aantal jaren .

  3. "Thinking should become your capital asset, no matter whatever ups and downs you come across in your life." —A.P.J. Abdul Kalam

  4. Leuke video alsjeblieft, de beste manier om te beginnen met beleggen. Cryptocurrency En wat is een goede winst? Ik ben mezelf al een tijdje aan het onderzoeken. Maar weet nog steeds niet waar te beginnen

Reacties zijn gesloten.