40% Herstel voor Cardano – Eerst crypto winter? – Weerstand & steun

laatste update: 03-2023


Is dit een Crypto winter en gaat herstel weken tot maanden duren?
In ieder geval hebben we vanaf het steunniveau een mooi (tijdelijk) herstel gezien!

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf €1000,- korting op je transacties:
Registreer hier:

Instagram: Gewoon Crypto

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

7 gedachten over “40% Herstel voor Cardano – Eerst crypto winter? – Weerstand & steun”

  1. Benieuwd wat het cardano leger gaat doen. Iedereen gelooft in Charles en het project maar willen ze eerst nog lagere prijzen zien voor ze echt alles er tegenaan gaan smijten…. afwachten maar.

  2. Ik zou er niet al te veel van verwachten momenteel, hoe populair cardano ook is. Voor mij is crypto zeker niet dood maar mn portfolio doet wel pijn, maar bij wie niet momenteel. HODL!

  3. Wat is de beste manier om geld te verdienen met cryptohandel?

  4. Je zal toch maar een shjtload aan cardano hebben gekocht op 0,40 dollar cent man man man dit is ongekend 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🤑🤑🤑🤑🤑🤑

  5. Weer een mooie Cardano video! Nog steeds ben ik zeer positief over Cardano, het naar beneden zakken betekend niet dat het slecht gaat met Cardano. Het betekend alleen maar dat je voor nu Cardano kan inkopen voor een betere deal (longterm). Super bedankt weer voor de video, veel aan de analyses gehad afgelopen periode!

Reacties zijn gesloten.