(36) De 3e generatie Cryptocurrency: Cardano (ADA) in 2022

laatste update: 09-2022


De afgelopen weken dook opeens een vreemde vogel in de Crypto Top 10: Cardano. Waarom is deze munt uit het niets zo snel gestegen? En klopt de hype met wat de munt fundamenteel waard is?

Deze aflevering zoom ik met jullie in op de potentie van Cardano. Welke problemen die hedendaagse cryptomunten hebben, zij trachten te tackelen. En waarom zij zichzelf de 3e generatie van Cryptocurrency noemen.

Zeer de moeite waard goed geïnformeerd te worden over Cardano/ ADA!

Wanneer je vragen hebt, of tips of gewoon zin om over cryptocurrency te praten, kom dan bij onze Discord CryptoClub:

Meester Crypto helpt jou, help jij meester Crypto?

BTC adres: 3NbCjJACuha6tZ6GPhDjbKvLgYHvuJf5JE

Monero adres: 42ynuCkcHWB3JBHKBouYcygR2txLo7ssqWeTmKT4svn2fqSuWnxfpPtgGkuHeiNZSW7c8h8WbS5WX8MHV8TMom4iCkcWS4E

13 gedachten over “(36) De 3e generatie Cryptocurrency: Cardano (ADA) in 2022”

 1. Leuk project maar ik wacht nog even af met instappen. Heb momenteel sowieso weinig funds om te kopen. Wel mijn MCO en WTC kunnen verkopen op de top deze week. Vanmorgen mijn sell order voor XLM gecanceld, die stond op 1400 maar ik zie nog kans om te stijgen. Zit er over te denken 50-90% van mijn EOS te verkopen maar dat steek ik dan waarschijnlijk volledig in substratum en misschien nog een beetje ETH. Ik denk dat SUB relatief de grootste groei gaat zien de komende maanden. Tot de volgende les, Meester!

 2. Ook ik ben erg enthousiast over dit project en volg het nauw! Wat vind je trouwens van Groestlcoin (GRS)?

 3. Geen advies.i know.puur jouw gevoel en voorspelling; waar staat Cardano eind 2018.

  Dank u!

 4. Goede video, vooral fijn dat je hier een fundamentele analyse doet. Ik vind het jammer dat in je recentere video's bijna alleen maar technische analyse aan bod komt. De markt is sinds deze video flink verandert maar ADA zit bijna weer op het niveau van 6-dec. Ik ben benieuwd hoe je nu denkt over Cardano?!

 5. Meester, jij zal met je kennis vast wel weten wat het volgende betekent:

  Ik zit op Binance bij funds…en zie steeds 1 eos erbij en dan weer eraf ..en zo een aantal minuten door terwijl ik amper eos heb.

  Dank.

 6. Ik heb wel begrepen dat cardano bezig is met een (erc20) converter als ik het goed heb , betekent dat alle project die op ethereum on u staan kunne ge convert worden in de toekomst wat is jouw mening daar over?

 7. En wat grapig km de koersen te zien 2 jaar terug stond hoger dan op dit momment 🤣

 8. Heel erg bedankt. Grappig ik heb hier net wat van genomen, paar weken geleden:)

Reacties zijn gesloten.