3 GAMING aandelen die ZEER INTERESSANT zijn om NU te kopen – Beleggen in aandelen bij DEGIRO

laatste update: 05-2022


In deze video bespreek ik 3 aandelen in de gaming industrie die zeer interessant zijn om te kopen voor volgend jaar. Experts verwachten dat de gaming industrie nog flink zal groeien de komende jaren. In 2020 gaven consumenten meer dan $ 155 miljard uit aan videogames, en de jaarlijkse uitgaven in de niche zullen naar verwachting groeien tot meer dan $ 250 miljard in 2025, wat de bedrijven in deze sector enorme en groeiende kansen biedt om na te streven. Daarnaast hebben we ook nog de Metaverse waar wellicht mooie kansen uit kunnen onstaan voor deze bedrijven.

——————-
De Dividend Tracker die ik gebruik in mijn video’s is hier te downloaden (tegen een kleine vergoeding):

——————-

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op mijn beleggingsavontuur op weg naar financiële onafhankelijkheid.
Dat hoop ik te bereiken door te investeren en te beleggen in dividend aandelen zodat ik er uiteindelijk van kan leven.

Je kunt me ook volgen op Instagram:

Wil je liever bij een andere broker beginnen met beleggen en aandelen kopen dan bij DEGIRO? Probeer dan eens BUX Zero.
Word net als ik belegger met BUX Zero. We krijgen allebei een gratis aandeel zoals Apple, GoPro of Coca-Cola als je je via mijn link aanmeldt.

Ook Trading 212 heeft een leuke actie als je je aanmeld.

1 gedachte over “3 GAMING aandelen die ZEER INTERESSANT zijn om NU te kopen – Beleggen in aandelen bij DEGIRO”

  1. Hey Stefan, dank voor deze video. Ik heb zelf gekozen om in groei etfs (Tech) te investeren. Geloof er nog steeds in dat deze het beter doen dan enkel de S&P te kopen. Dit is ook zeker interessant.

Reacties zijn gesloten.