#3 Beleggen in vastgoed of op de beurs? Zo pak je het aan I BDJZ Show #3

laatste update: 05-2022


Hoe begin je met beleggen in vastgoed? En hoe staan de aandelenmarkten ervoor? Je hoort het van Myrthe de Groot (Actief) en Jean-Paul van Oudheusden (Markets Are Everywhere) in de Beleggen Doe Je Zo! Show.

Genoemde links:

– Myrthe de Groot –
20% KORTING 1e JAAR MEMBERSHIP ACTIEF
Ga naar en gebruik kortingscode BELEGGENDOEJEZO

MAAK KANS OP BOEK KOOP JE RIJK
Zet in de comments waarom jij het boek wilt hebben.
(Reageren kan t/m dinsdag 30 november 2021)

– Jean-Paul van Oudheusden –
KORTINGSACTIE BASIC MEMBERSHIP MARKETS ARE EVERYWHERE
Kortingscode: JANNEKE20
(Geldig t/m dinsdag 30 november 2021)

Wekelijks nieuwe video’s op YouTube:

– Presentatie: Janneke Willemse –
Cursus:
Instagram:

– Stel een vraag –
Spreek je vraag in als audio of video en mail het bestand naar mail@blondjesbeleggenbeter.nl of drop het in DM instagram.com/jannekewillemse

– Gemaakt in samenwerking met: –
Regie, camera, editing:
Nicole van Est en Martijn Gouman
Visagie:
Arfana Tahir
Redactie, productie:
Timna Rauch

BDJZ SHOW LUISTEREN ALS PODCAST:

https://podcasts.apple.com/us/podcast/blondjes-beleggen-beter/id1587192469

10 gedachten over “#3 Beleggen in vastgoed of op de beurs? Zo pak je het aan I BDJZ Show #3”

 1. Wederom goede video Janneke. Het boek van Myrthe zou meer dan welkom zijn. Ik heb 10j geleden een investeringspand gekocht, maar daar is het bij gestopt op gebied van vastgoed. Ik hoop dat het boek mee kan helpen met o.a. de vraag van hoe ik terug het momentum kan vinden om in de toekomst meer vastgoed aan te kopen.

 2. Ik wil graag het boek winnen, want vastgoed is eigenlijk het enige dat nog aan onze beleggingsportefeuille ontbreekt.

 3. Hoi Janneke & Myrthe 🙋🏻‍♀️

  Dankjewel voor het delen van jullie kennis in deze video. JAAA 😍 ik wil ook kans maken op het boek, omdat ik er heel graag meer over wil leren. Ik ben lid geworden van Actief, maar heb het boek en de magazine nog niet 💚 Lijkt me supergaaf om te lezen 🤗

  Groetjes,
  Dylana

 4. Hoi Janneke, Myrthe (en Jean-Paul). Begin 2021 gestart met Super simpel beleggen na het lezen van het boek Blondjes beleggen beter en het volgen van de training van Janneke. Benieuwd wat vastgoedbeleggen zou kunnen toevoegen maar eerst 50 uur huiswerk doen. Het boek van Myrthe zou een mooie start kunnen zijn dus ik zou graag in aanmerking komen voor het boek.

 5. Het boek van Myrthe zou heel welkom zijn! Ik ben starter op de financiële markt maar wel enthousiast om zelf veel te leren. Ik ben nu halverwege jouw boek Janneke, dus deze zou super zijn als opvolger erna! Dank voor alle info!

 6. Mijn vriend en ik gaan binnenkort samen wonen, waardoor we te maken krijgen met overwaarde. Dit boek zou dus heel goed van pas komen 🙂 hopelijk winnen we! Ps hele leuke podcast, ik blijf luisteren!

 7. Ik ben al goed op weg met investeren in aandelen, crypto, goud, etc. Echter ontbreekt vastgoed nog aan m'n beleggingsportefeuille, dus daarbij zou het boek zeker kunnen helpen!

 8. Hi Janneke en Myrthe, ik beluister net pas de video maar wellicht ben ik nog op tijd om het boek te winnen. Ik ben heel erg geïnteresseerd! In 2016 mijn eerste koopwoning gekocht en nu veel overwaarde. Ik beleg ook. Jouw boek Janneke heb ik ook gelezen en staat in de boekenkast. Dit boek van Myrthe is een mooie aanvulling!

Reacties zijn gesloten.