(285) Chainlink: Mis dit ook niet!

laatste update: 08-2022


Dit tweede en laatste deel van mijn Chainlink update gaat over Chainlink’s bijdrage aan het Trusted Computation Framework. En hiermee vormt Chainlink een onmisbare schakel om bestaande bedrijfsnetwerken succesvol te kunnen koppelen aan publieke blockchains.
Net als de vorige aflevering wordt ook hiermee een niet te bevatten marktgrootte aangeboord. Kortom, als het op adoptie aankomt, zit je bij Chainlink meer dan goed.

Disclaimer: Niets in deze video is financieel advies. Ik ben geen financieel adviseur. Alles is louter voor educatie en vermaak.

Heb je vragen, of behoefte je aan te sluiten bij een objectief onderzoekende, enthousiaste groep? Kom dan ook bij onze discord:

Breaking Down Mixicles and Their Potential to Unlock Enterprise Demand for DeFi Applications On Public Blockchains

https://www.forbes.com/sites/sarahhansen/2018/11/08/consensys-kaleido-launches-full-stack-marketplace-platform-for-enterprise-blockchains/amp/

Alle uitzendingen zijn ook te zien op Bittubers.com (en daar verdien jij crypto door te kijken naar video’s – en ook ik verdien crypto als je daar kijkt):

Tip: installeer de airtime extensie in je browser en verdien gratis crypto: referral link:

Mocht je lid willen worden van een van onderstaande beurzen, gebruik dan a.u.b. onderstaande links. Hiermee ondersteun je dit kanaal, bij Coinbase krijg je bovendien zelf ook € 8,-, bij de andere beurzen kost het je zelf niets:
Coinbase:
Binance:
Kucoin:

Een donatie? O wat aardig, dank je wel 🙂
BTC adres: 3NbCjJACuha6tZ6GPhDjbKvLgYHvuJf5JE

17 gedachten over “(285) Chainlink: Mis dit ook niet!”

 1. Dank weer voor de goede informatie. Ik ga Chainlink meer en meer toevoegen aan mijn portfolio. En natuurlijk Litecoin en Bitcoin. Nog wel even een vraag. Voor die toepassingen waar chainlink voor gebruikt wordt en kan worden gebruikt heb je toch geen coins nodig? Hoe moet ik dat voor me zien? Het gaat om een stuk technologie waardoor processen veiliger, transparanter, eenvoudiger verlopen. Die vraag heb ik wel met meer munten. Misschien een domme vraag, maar ik heb ooit geleerd van mijn meester (nee niet jij Meester Crypto) dat domme vragen niet bestaan.

 2. Veel goede info, super weer en dank daarvoor 🙂 maar nog steeds even de vraag.. Link nog steeds een erc 20 die ik kan sturen. Naar een erc 20 wallet als. Myether wallet etc, dit ondanks chainlink. Mainnet..?

 3. Ik heb nu mijn doelstelling gehaald wat betreft NEX & ZRX tokens. De volgende op mijn lijstje waar ik een dikke zak van ga halen is LINK.

  Bedankt voor de informatieve video's! 🙂

 4. Dank voor de 2e video. Wat mij betreft mogen er in de nabije toekomst nog meer volgen. Is er al bekend welke wallets staking gaan ondersteunen?

 5. Chainlink… echt? Je klinkt wel een beetje als een bagholder… Zorg er svp voor dat toch minimaal 90% van je portefeuille gewoon "veilig"in bitcoin zit en hodl tot het jaar 2021.. Thank me later 🙂

 6. Meester Crypto, allereerst wil ik je complimenteren voor je vlog. Ik sla er geen enkele over. 

  Je hebt me op het spoor gezet van Chainlink. Daar ben ik je dankbaar voor. Ik ben er eens verder ingedoken als senior IT-er, met redelijke mate van kennis. Ik volg de IT-markt al meer dan 40 jaar op de voet en heb veel disruptieve technologieën zien opkomen. Blockchain is er daar een van. En daarbinnen zou Chainlink er ook best wel eens een kunnen worden. De opzet van Chainlink is om smart contracts te kunnen voeden met betrouwbare oracles. Betrouwbaarheid op basis van proof-of-stake en reputatie. 

  Het is een kleine stap om deze vorm van "trust" door te trekken naar de wereld van fake news. Als het waar is, dat er een samenwerking met Google is, dan kun je je voorstellen dat dit booming gaat worden. Bedenk hoe belangrijk het voor Google is om fake news uit te kunnen filteren. Op basis van het mechanisme van Chainlink kan dus vrij simpel een zichzelf ontwikkelend ecosysteem voor "trust rating" gebouwd gaan worden. Je kunt ieder zoekresultaat dan gaan raten met een betrouwbaarheidsfactor. Dat heeft de potentie om huge te worden. En als het waar is, dat er op dit moment geen concurrenten van Chainlink zijn, dan zou ik als een gekke LINK tokens gaan accumuleren. Dit kan echt mega worden!

  -Jack

 7. Wat een top kanaal! Ik wil je echt bedanken voor deze heldere informatie en heb zeker geabonneerd! Heel veel succes met groeien en ga zo door!

 8. Bedankt voor je uitleg, begreep het fijne er niet van moet ik zeggen maar ik grote lijnen wel. Maar weer wat verder verdiepen 🙂

Reacties zijn gesloten.