2021: Tijd om de Portfolio te Herbalanceren | Aandelen & Beleggen

laatste update: 07-2022


2021: Tijd om de Portfolio te Herbalanceren | Aandelen & Beleggen

Herbalanceren kan je helpen om met het minste risico het meeste beleggingsrendement te halen. Beleggers die zich door emoties laten leiden doen vaak precies het tegenovergestelde. Herbalanceren stelt je in staat om je niet door emoties te laten leiden en laag te kopen en hoog te verkopen.

___________________________________________________________________

Welkom bij DoopieCash!
Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden Beleggen & Investeren: Van Bitcoin tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen.

🔥
🔥(Gratis) Cursus / Leerprogramma:

___________________________________________________________________

Social Media: Youtube:
Twitter:
Instagram:
Facebook:
🔥 Discord: De invite link staat op de homepage van
📧Vragen: info@doopiecash.nl ___________________________________________________________________
Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoud DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#aandelen #beleggen #doopiecash

30 gedachten over “2021: Tijd om de Portfolio te Herbalanceren | Aandelen & Beleggen”

 1. Hi, ik hoop dat straks weer mogelijkheid is om te kunnen reizen. Ik kijk nu richting de luchtvaart en mijn vraag is aan jullie of wat vinden jullie van aircraft leasing maatschappijen?

 2. Mooie ETF's lijken mij WCLD (Cloud computing) en voor opkomende markten een ETF als MSCI Emerging Markets of Vanguard Emerging Markets.

 3. Er staan GROTE orders voor Bitcoin vandaag (dinsdag 5 januari 2021) verwacht en prijs stijging tot $35K vandaag

 4. İk wil nog eens een voorspelling van berry zn schildpad. 2021 – 100k , ja of nee ..
  Vorig keer had ze toch weer gelijk ,ben ik niet vergeten .. :))

 5. Dat het maar een mooi jaar mag gaan worden met z’n alle ! Mijn support heb je ! Hoop weer veel te leren van jullie! Afgelopen jaar ook veel bijgeleerd van dat wat ik nog niet wist!!

 6. Heb vandaag geïnvesteerd in TUI, iemand misschien nog andere interessante aandelen van Max €9??

 7. Bedankt weer heren 15:52 dit vind ik ook interessant. Al een tijdje met crypto bezig, maar zou me graag ook naar de stock market willen bewegen. Weten jullie enkele namen op dit gebied die ik zou kunnen bestuderen? Vooral gaming, want E-sports is zo gigantisch. En, welke stock exchanges gebruiken jullie? Ik ben namelijk ook erg benieuwd naar Coinbase die op de markt gaat …

 8. Lijkt mij ww3 dichtbij petroldollar in gevaar macht van t westen in gevaar .ik vraag me af of dit cryptosystem nog op tijd komt.

 9. Ik heb een vriend die zich erg bezig houd met crypto en ik loop een beetje achter hem aan.

  Maar aandelen lijken me wel erg tof alleen waar te beginnen, kan je het als een hobby doen. Ik ben bang dat ik me geld dit jaar niet in vakanties of feestjes kan steken dus heb ik weer geld op de bank dat niks zit te doen.

 10. Eindelijk eens iemand die het enorme potentieel in India herkent. Enorme toename middenklasse en ook nog een jonge bevolking. Technisch maakt het een sterke ontwikkeling door en dit zal alleen maar doorgaan.

 11. Kunnen jullie niet een keer wisselen van plek; dat Chris een keer links gaat zitten en Berry rechts? Heb inmiddels al heel wat video's van jullie gezien en krijg plaatsvervangende pijn in m'n nek als ik zo naar jullie kijk 😉 Ook leuk voor de kijker een beetje afwisseling 😉 Thanks voor de video's trouwens, altijd weer leerzaam!

 12. Nu jullie Bitcoin niet meer kunnen traden op Etorro. Gaan jullie dan Forex of Comodities traden of houden jullie het alleen bij aandelen?

 13. Vraagje: waarom kopen jullie geen Royal Dutch Shell B aandelen? Die zijn goedkoper (wellicht nog meer groei potentieel) en je betaalt geen dividend belasting.

 14. Ik zit in ING, ABN, kPn, en Wereldhave. Ziet dat er positief uit of niet voor 2021, want 2020 was een ramp. Iedereen 15% winst en ik in de min.

 15. Bedankt weer voor jullie inzicht en sheets waardoor we overzicht houden. Zo belangrijk.

 16. Nice, eigenlijk precies wat ik doe waar jullie het over hebben. ETFjes en dan een paar goede individuele aandelen die ook in die ETFs zitten al.

Reacties zijn gesloten.