2 Jaar Beleggen als Student. Wat is er mogelijk? I Mijn Portfolio #1

laatste update: 12-2022


In deze video geef ik een eerste inkijk in mijn portfolio. De komende maanden wil ik elke maand een nieuwe update geven van mijn nieuwe aankopen, verkopen, en mijn rendement.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

❀️ | Wil je een like en comment achterlaten?
πŸ₯³ | Vergeet niet te abboneren
πŸ‘¨β€πŸ’Ό | Deel dit bericht met een vriend of vriendin!
πŸ’― | Volg @financienenzo op instagram voor meer: !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Time stamps:
00:00​​​​​​​​​ Intro
01:02 Portfolio update
09:30 Outro

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DISCLAIMER: Ik ben geen professioneel adviseur en accepteer dan ook geen verantwoordelijkheid voor enige schade geleden door opvolgen van advies of navolgen van informatie op dit kanaal. De informatie op dit kanaal is louter informatief en educatief bedoeld. Zoek professioneel advies indien je daar behoefte aan hebt.