2 INTERESSANTE GECRASHTE AANDELEN OM TE KOPEN!

laatste update: 05-2022


2 interessante gecrashte aandelen om te kopen. Aandelen die juist interessant zijn geworden omdat ze flink zijn gedaald.

#aandelen
#gecrashte
#beleggen
top aandelen
beste aandelen
interessante aandelen
beleggen
welke aandelen
salesforce
netflix
bijkopen
veel aandelen
aandelen
geld investeren
geld 2022
aandelen april
afgestrafte aandelen
gedaalde aandelen
aandelen kopen
aandelen crash

Beleggen via DeGiro:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

10 gedachten over “2 INTERESSANTE GECRASHTE AANDELEN OM TE KOPEN!”

 1. OK, jammer dat je de porto niet meer laat zien, dus je bent wel gezellig maar niet meer interessant , dus verdienmodel is weer betaalde lidmaatschappen…. ;-))))))), gut als je met beleggen zoveel kunt verdiene waarom zoveel tijd aan YOUtube besteden?? we gaan dus maar de duimpjes omlaag zetten. Jammerrrrrrrrrr….. , maar 500 abonnementen x 2 per maand is mooi meegenomen.

 2. Tesla is toch abnormaal? Is toch een hype…staat amper 1 dag onder de duizend en dan terug in de duizend.woods heeft het weer opgepompt?
  Als tesla daald komen ze af met nieuws om het terug op te pompen.
  Kan er niet aan doen maar musk is precies de koning of president…deuuuh

 3. Vriend, ik heb de tijd om de meeste nieuwe Fintubers te volgen, jij bent een hele leuke, PS zelf twijfel ik over NOKIA..in onye porto, .
  Maar kennelijk loont het de moeite en tijd als je voldoende kijkers hebt en je kanaal kunt monetariseren oid.. Rowan Nyboer is de kudde ver vooruit, maar hij vraagt 297 voor de info die al gratis op Youtube is te vinden. helaas geen gratis snake preview in zijn porto…. dus Rowan Nyboer mails op spam gezet. Ik ben op het spoor gekomen van een goed waarderingssysteem ) NAIC. voor 60, per jaar, inclusief een blad, info etc. Tsja , koste mij ook veel tijd om een watchlist met 120 leuke instrumenten op te stellen, dus ik ga dat maar niet gratis delen.
  Bedankt en ga wel door…….. en nu naar bed, want morgen toch gewoon aan het werk…. welllicht….

 4. Salesforce inderdaad een erg mooi bedrijf, groei lijkt wel steeds wat minder en minder te worden, analisten verwachten dat Salesforce de aankomende jaren tussen de 15-20% zal groeien per jaar en daarnaast lijkt de winstgevendheid van het bedrijf wat te stagneren want in 2022 en 2023 zal de winst per aandeel waarschijnlijk ongeveer gelijk blijven ten aanzien van 2021.

Reacties zijn gesloten.