198 Offensief of defensief beleggen

laatste update: 03-2023


Je hebt Bas en Arjan er wel al vaker over gehoord, offensief en defensief beleggen. De vaste luisteraar weet dat de heren allebei vrij offensief in de wedstrijd zitten. Maar wat betekent het nou om offensief te beleggen? En als zowel Arjan als Bas offensief beleggen, waarom zou iemand dan voor een defensieve beleggingsstrategie kiezen? In deze aflevering gaan ze hier op in, en lijken de heren voor het eerst niet helemaal op één lijn te zitten.

Welkom op het YouTube kanaal van de Goed met Geld Podcast. Dit is aflevering 198 Offensief of defensief beleggen. Deze opname ging voor het eerst live rond 10-nov-2022. De shownotes zijn te vinden op www.goedmetgeldpodcast.nl/198.

Begin 2019 is de podcast van Arjan en Bas begonnen en sindsdien maken ze elke week een nieuwe aflevering. We zijn al te beluisteren op alle bekende Podcast kanalen en daar hebben we YouTube aan toe gevoegd. Nieuwe afleveringen komen eerst live op YouTube en een dag later komen ze beschikbaar op de bekende Podcast kanelen.

Elke week plaatsen we een nieuwe aflevering. Kun je niet wachten op de volgende aflevering, kijk dan op onze website www.goedmetgeldpodcast.nl/. Daar kun je alle oude afleveringen terugvinden en ook contact met ons opnemen als je meer wil leren over een bepaald onderwerp dat we nog niet voldoende behandeld hebben.

Veel luisterplezier!