11 mei 2022: Bitcoin en crypto – Wat kun je doen als de prijzen maar blijven dalen? in 2023

laatste update: 05-2023


De prijzen van Bitcoin en andere cryptomunten staan zwaar onder druk. Het sentiment op alle financiële markten is negatief en elke prijsverhoging is vaak na een paar uur alweer ongedaan gemaakt.

Hoe kun je hier als trader en belegger het beste mee omgaan? Hoe reageer je als de prijzen maar blijven dalen? Op die vragen gaan we (onder andere) in tijdens de aflevering van vandaag.

REAGEER op deze aflevering! Doe dat bijvoorbeeld op ons populaire BitClout-kanaal:

De links uit deze aflevering:

De CryptoCoiners Moderators:

De CryptoCoiners Scanner:

Chat mee over Bitcoin en crypto, in onze chat-groep op Telegram:

💶 BESPAAR-TIP: koop je Bitcoin bij Bitvavo, via deze link, en betaal geen commissie over de eerste 1000 euro aan crypto die je koopt en verkoopt: 💶

💶 💶 💶 BESPAAR-TIP: 20% korting op je trades met Binance? 💶 💶 💶

💶 BESPAAR-TIP: 15% korting op alle lidmaatschappen van HyperTrader, de app voor je PC of Mac waarmee traden een stuk gemakkelijker wordt: 💶

Wil je LIVE trades zien?

Wil je meer weten over de scanner?

NIEUW: volg ons op BitClout!

TIP: word NU lid van de CryptoCoiners Chat-groepen:

CryptoCoiners Trading-chat

💶 BESPAAR-TIP: 15% korting op een jaarlidmaatschap van altrady, de Nederlandse app die traden een stuk gemakkelijker maakt: 💶

Wil je zelf leren traden? Begin dan met deze populaire video: www.cryptocoiners.nl/traden-met-bitcoin-video

Praat mee, stel vragen enz.:

VOLG ONS!
Medium:

BitClout:
Telegram:
Twitter:
Facebook:
Instagram:
Podcast:

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief:

Net begonnen met Bitcoin en crypto en op zoek naar een starterscursus?

Volg Roelf op Medium (Engelstalig): m

15 gedachten over “11 mei 2022: Bitcoin en crypto – Wat kun je doen als de prijzen maar blijven dalen? in 2023”

 1. Ik heb mijn les pijnlijk geleerd en snap nu wat beter hoe dat " zat " en nee ik ben niet die van de TV 🙂 Bedankt voor je uitleg en blijf deze podcasts doen !!!

 2. Het is ook goed om rekening te houden met een daling van nog eens 33% als je niet van plan bent om dan uberhaupt wat te doen. Het helpt echt als je van de tevoren over zo'n scenario hebt nagedacht. Komt de klap toch net wat minder hard aan..

 3. Ik weet niet hoor…ik ben maar een loodgietertje, maar als ik zou willen weten wat de Bitcoin morgen/deze week gaat doen, zou ik kijken wat de hele grote jongens aan't doen zijn met hun muntjes!!!
  Soort follow the money 🤗

 4. Zo ontzettend veel trollen en scammers als het op crypto aankomt. Gelukkig is daar nog de cc podcast en Telegram. Overigens mee eens, nooit geïnvesteerd in LUNA. Het concept sprak me meteen al niet aan. Zolang mensen UST minten is het leuk, maar zodra LUNA zakt krijg je een escalatie: mensen verkopen zowel LUNA als UST. Een gevaarlijke combi die nu uitkomt, helaas. Echt heel pijnlijk voor veel mensen en crypto als geheel. Ik had zelf ook verwacht dat ze op termijn problemen zouden krijgen met de FED als dollar stablecoin, maar zover is het niet gekomen. Benieuwd of dit project er ooit nog bovenop komt.

 5. De wijde punten van de driehoek is 9%. dat is hij nu al gedaald, en ook weer gestegen… dus wat gaat er nu gebeuren

 6. Wederom zeer interessante podcast en dank voor het beantwoorden van mijn vragen! Was duidelijk 🙂

 7. Vraag over de gridbot: je bepaalt een upper en lower price level, binnen deze grenzen handelt de bot. In feite speculeer je dan op de volatiliteit binnen deze grenzen. Eenmaal de koers buiten die grenzen valt stopt de bot met handelen, is het dan wel of niet gunstig om de de bot te stoppen? Dank voor je antwoord en dank voor de podcasts.

 8. Facebook, toch een beetje het digitale afvoerputje van de maatschappij. 😉

 9. Een hele goede potcast. Snap nu short en long posities. Ga aub door met deze podcasts

 10. Het is juist interessant als er extreme fear is, niet als er extreme greed is. De basis waar mensen echt geld kunnen verdienen is nu, niet als er extreme greed is.

 11. Met bitcoin zelf is niks mis mee maar er komt meer om de hoek kijken. Bitcoin begint toch een beetje te wankelen en vertrouwen wordt minder. Landen die bitcoin omarmen hebben het steeds zwaarder en crypto projecten vallen om omdat bitcoin te snel aan het dalen is. Het lijkt steeds meer op een pump en dump munt te lijken en de gewone man mag de rekening betalen.

 12. Hoi Roelf, met dat 'Gapje' wat je bedoeld bij BTC, is dat soms de low van 21-12-'20? Bedankt!

 13. Gewoon stoppen is t beste, cold turkey, zoals iedere verslaving.

Reacties zijn gesloten.