11% ETH kan geen kant op | honderden miljoenen weg door 3AC | BTC nieuws vandaag | #680 in 2022

laatste update: 09-2022


Nieuwe ronde, nieuwe kansen! De week begint boordevol nieuws over ETH, hardware wallets , nieuwe wetgeving, miljoenenstroppen en miners die het lastig krijgen. Altijd op de hoogte zijn? Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:10 11% van alle ETH in ETH2.0 staking contract
07:40 Hardware wallets verkopen beter dan ooit
10:17 Blockchain.com moet mogelijk 270 miljoen USD afschrijven
12:26 Ministerie van Financiën VS komt met eerste versie cryptowet
15:58 Miner Grenidge mogelijk géén vergunning in New York
18:11 Koerrrsen koerrrsen!
22:09 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

8 gedachten over “11% ETH kan geen kant op | honderden miljoenen weg door 3AC | BTC nieuws vandaag | #680 in 2022”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Altijd top!! Geen giveaway maar comment is nooit mis 👊🏼👍🏼

  3. Je vergeet voyager die failliet is gegaan ook veel angst veroorzaakt en de hardware wallet populair maakt

  4. Elk financieel doel vereist geduld, toewijding en een consistente geest, wetende dat beleggen momenteel de meest lucratieve onderneming ter wereld is, zowel NFT's, onroerend goed als crypto-aandelen veranderen het leven van mensen echt positief.

Reacties zijn gesloten.