$11.000 PORTFOLIO! || NIEUW AANDEEL GEKOCHT || TUSSENSTAND ONTVANGEN DIVIDEND || PORTFOLIO UPDATE in 2023

laatste update: 11-2023


Bij deze weer een portfolio update, waarin ik laat zien wat er afgelopen week gebeurd is omtrent mijn portfolio! Ik behandel een nieuwe aandeel welke ik heb aangekocht en daarnaast geef ik een tussenstand van het ontvangen dividend dat ik tot op heden in mei heb mogen ontvangen!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Support links
🌐 DASHBOARD & DIVIDEND OVERZICHT ETSY:
💰 Beleggen met LAGE KOSTEN: IBKR: bit.ly/IBKR_BEV
💰 GRATIS AANDEEL BUX:
💎 59% KORTING Seeking Alpha:

🔗 ByBit ($4.100 BONUS!)
🔗 Binance:
🔗 Kucoin:
🔗 Crypto veilig bewaren met de Ledger:

LET OP: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Socials:
Website:

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Contact: bouweenvermogen@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Met dit kanaal wil ik mensen meenemen op mijn reis naar financiële onafhankelijkheid. Daarnaast wil ik mensen op weg helpen met zaken zoals o.a. investeren, beleggen en een passief inkomen opbouwen. Ik zal ook onderwerpen zoals cryptocurrency behandelen, ETF’s (zoals VWRL), dividendaandelen, groeiaandelen etc. Hopelijk kan ik de kijkers/abonnees hiermee inspireren en motiveren om zelf ook stappen te gaan zetten naar financiële onafhankelijkheid.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Disclaimer
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur en de content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies. De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#Aandelen #dividend #portfolioupdate

4 gedachten over “$11.000 PORTFOLIO! || NIEUW AANDEEL GEKOCHT || TUSSENSTAND ONTVANGEN DIVIDEND || PORTFOLIO UPDATE in 2023”

  1. NN Group zie ik meer en meer voorkomen. Hopelijk een mooi dividend voor de aankomende jaren 😉

  2. Weer een leuke video! En weer een mijlpaal bereikt. 🎉 Heb NN group ook in mijn portfolio.

Reacties zijn gesloten.