100% WINST OP VECHAIN + BITCOIN EN ETHEREUM NIEUWS || CRYPTO DEZE WEEK #30

laatste update: 12-2023


💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 The Financial Hub Discord:

Tijd voor een update over Vechain en ik zal nieuws delen over bitcoin en ethereum.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#BITCOIN
#ETHEREUM
#VECHAIN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2020
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2020
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
stellar
ethereum

10 gedachten over “100% WINST OP VECHAIN + BITCOIN EN ETHEREUM NIEUWS || CRYPTO DEZE WEEK #30”

  1. Wat zijn de coinmerce uitbetaald mogelijkheden? Ik zoek een exchange waarbij ik snel uit kan betalen

  2. Ik heb 20% van vechain eruit gedaan afgelopen periode. Rest houd ik lekker aan, maar ik verwacht er niet té veel van. Reden dat ik het aanhou is omdat het een gaaf project is.

  3. Is het een slim idee om mn winst te pakken en wachten tot alles wat omlaag gaat om vervolgens met het geld van de winst weer opnieuw in te kopen? Mij lijkt jet een goed idee maar mischien zie ik iets over het hoofd.

  4. Vechain is nog steeds goedkoop! Deze zal nog verder groeien!

  5. Gefeliciteerd! Vechain is voor mij een investeringen voor de lange termijn.

  6. Leuke video weer, dank! Jammer dat je niet bepaald actief bent in de vragen die onder je video gesteld worden.

  7. Even omtrent dat etherium network waar gaan die gas fee naar toe .?

  8. Ik ben benieuwd waar Vechain gaat eindigen! wie weet over een jaar of 10.. als de totale marketcap van crypto misschien wel 30 triljoen is.. Vechain misschien wel naar een marketcap van 1 triljoen, 14 dollar vechain :o?

Reacties zijn gesloten.