6 gedachten over “100% WINST op MIJN AANDELEN – Tijd om META te VERKOPEN?! in 2023”

  1. Zijn jullie van plan om winst te nemen op enkele aandelen? Of juist niet? πŸ‘‡πŸΌ

  2. Excuses als het beeld soms iets te overbelicht is of dat ik niet altijd recht in de camera kijk! Het was even wennen met de nieuwe apparatuur. Ik ga er voor de volgende keer op letten πŸ˜ƒπŸ‘πŸΌ

  3. Tijd om carnival corp te verkopen? ik merk de dips inmiddels 😒 dus snel verkopen of hold?

  4. Viri, waar ik vorige video over sprak is goed gestegen. Ik hoop dat je gekocht hebt. 1,5 – 2,4.

  5. Leuk gedaan! Mooie uiteenzetting van voors en tegens & hoe je deze risico’s zelf inschat in de keuze die je maakt. En daarbij ook hoe je de kijkers hierin mee weet te nemen.
    Hoe verhoudt een analyse mbt meta zich voor jou irt tot het maken van keuzes irt een paysign? Zo’n stock lijkt me veel moeilijker te doorgronden namelijk en ben benieuwd hoe je daar dan qua analyse mee omgaat als ook je entry en later dus je exit moment te bepalen

  6. πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Reacties zijn gesloten.