100.000.000 USD boete voor Coinbase | Genesis in de problemen | Crypto nieuws vandaag | #791

laatste update: 01-2023


Coinbase had al geen best jaar, en is nu ook nog een 100 miljoen USD kwijt aan boetes. Ook blijkt het bij Genensis nóg wat minder lekker te gaa dan gehoopt, en hebben ze laten weten dat het oplossen van de financiele problemen langer gaat duren. Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:38 Coinbase 100 miljoen kwijt aan boetes
03:48 Genesis: oplossen problemen duurt langer
06:14 Tweede crypto-satelliet ssamen emt SpaceX gelanceerd
09:21 LastPass aangeklaagd voor diefstal 53.000 USD aan BTC
12:21 FOMC vind ontwikkeling inflatie tegenvallen
15:06 Koerrrsen koerrrsen!
18:16 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

10 gedachten over “100.000.000 USD boete voor Coinbase | Genesis in de problemen | Crypto nieuws vandaag | #791”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Hooi Axel goede avond goed bericht van jou over up date op Y.T Bit. Candel in US$ wens je mooi avond e tot morgen dan weer 😀😀😀👋💥

  3. Tjonge wat wordt dit toch lekker natuurlijk en ontspannen gepresenteerd! Echt genieten… 😋👍

  4. Coinbase 100m boete let op sbf vrijgesproken omgekeerde wereld

  5. Hoi axel! Coinbase aandelen rond de 30 usd is echt een koopje

  6. "Thinking should become your capital asset, no matter whatever ups and downs you come across in your life." _A.P.J. Abdul Kalam

Reacties zijn gesloten.