10 TIPS TEGEN EXAMENSTRESS | Examenhacks

laatste update: 03-2023


Voorkom stress en bestel nu Examenbundel en Samengevat met tot wel 15% korting. De actie loopt t/m 9 mei.
Klik hier –

Tips die je écht nodig zal hebben voor het maken van je examen! In de serie #Examenhacks geeft ons orakel Casper de beste tips voor het examen. Ben je aan het soggen, kijk dan dit om je uiteindelijk niet zo schuldig te voelen.

Meer weten? Lees al het examennieuws, ervaringen van onze bloggers en bijzondere kandidaten en tips & trucs voor je examens op onze eindexamenpagina (scholieren.com/eindexamens2017)

Op ons kanaal serveren wij je regelmatig verse content van onze talentvolle videoredactie. Hou onze YouTube-pagina in de gaten voor de vetste video’s en beste schooltips. Abonneren is natuurlijk makkelijker.

ABONNEREN?
Klik hier om gratis te abonneren:

VRIENDEN WORDEN?
Instagram:
Twitter:
Facebook:

VOLG OOK CINEMATICACTION (CASPER)!
YouTube: a

12 gedachten over “10 TIPS TEGEN EXAMENSTRESS | Examenhacks”

  1. Super handige video! Kan je ook examentips geven voor Economie, ik vind dat vak namelijk heel lastig.

  2. Had deze video kunnen gebruiken toen ik mijn examen had, heb ze allemaal trillend op mijn benen gemaakt, maar gelukkig wel gehaald! 🙂

  3. Dank je ik heb volgende week mijn eerste keer ooit een examen

  4. Nog een kleine tip: Doe yoga (ook al is het maar een kwartje 5 min of 10 min) in de ochtend voor dat je naar school gaat. geloof me het helpt om van je stress af te komen! vooral mediteren

  5. Ik heb net Shii doezoe video’s zitten kijken en ik ga zo echt niet halen. Als ik hoor wat je allemaal zegt mensen die deze comment lezen ga gewoon verder aan school!

Reacties zijn gesloten.