10 Tips om PMS (Premenstrueel Syndroom) te verminderen of te voorkomen – Deel 1

laatste update: 06-2023


Premenstrueel Syndroom is iets waar steeds meer vrouwen tegenwoordig last van hebben. PMS is een verzamelnaam voor een aantal fysieke en mentale klachten die optreden voorafgaand aan de menstruatie, waaronder een opgeblazen gevoel, gespannen borsten, hoofdpijn, stemmingswisselingen en prikkelbaarheid. In deze video geef ik een aantal tips om PMS te verminderen of mogelijk zelfs te voorkomen!

l

4 gedachten over “10 Tips om PMS (Premenstrueel Syndroom) te verminderen of te voorkomen – Deel 1”

  1. Zit deze video huilend te kijken haha, emotions going wild. Verder een leerzame video, merci 😂😭

  2. Wat een fijne video..’Bedankt nu iets meer geleerd hoe ik PMS moet omgaan..!! Ik heb last van alles wat ik de video benoemd werd🙈😢!!! Bedankt 🍀.

  3. Ik heb een tijdje geminderd met suiker gebruik denk dan aan een half jaar. en hier had ik echt een goed effect over. Als ik veel suiker eet, denk aan chocola en andere zoete dingen dan krijg ik hier meer last van. Ik had toen verschrikkelijk veel last van PMS klachten. Dit belemmerd me zo erg zodat ik soms gewoon niet kan werken omdat ik de hele tijd gewoon niet chil aanwezig ben.
    Mijn autisme versterkt ook door te veel suikers.

    Mooie video heb je gemaakt! Je bent goed te zien en te verstaan! Toppie!

Reacties zijn gesloten.