🤯 BITCOIN NAAR 13K OF 60K?! Alles Wat JIJ MOET WETEN Over Wyckoff Methode 🤔 | RUNE, XRP, WOO Analyse in 2022

laatste update: 10-2022


Welkom bij de Crypto Markt Analyse van 27-06-2021.
Lees zeker verder voor een schat aan informatie op jouw weg naar Financiële Vrijheid en Crypto Kennis!

De Whatsnext community is een groep gepassioneerde traders met jarenlange ervaring die hun ideeën graag delen en bespreken om mensen van informatie te voorzien.

Lager in de beschrijving kan je nog meer informatie terugvinden omtrent onze ervaring met Daytraden Crypto, Bitcoin Analyse en hoe te Investeren in Crypto maar eerst willen we jullie de kans geven om nog meer kennis te vergaren via onze Discord waar we al onze leden begeleiden op hun weg om geld verdienen met Bitcoin!

Join onze Discord om samen met 5.000+ anderen op de hoogte te blijven van onze visie op de markt!
➡️ ⬅️

Vind ons ook op Instagram voor de laatste updates!
➡️ ⬅️​
➡️ ⬅️

Timecodes
00:00 – Whatsnext Intro
00:10 – Voorstelling Whatsnext Lid
00:30 – Bitcoin Analyse: De Wickoff methode uitgelegd
01:35 – BTC Analyse: Retest Trendlijn
02:45 – Altcoin Analyse 1: Thorchain ( RUNE )
04:35 – Altcoin Analyse 2: Ripple ( XRP )
05:40 – Altcoin Analyse 3: Wootrade ( WOO )
06:45 – Tot waar kan Bitcoin nog zakken?
07:40 – Sammenvatting Bitcoin: Bullish of Bearish?
08:42 – Whatsnext Outro

Binnen Whatsnext Investment Community wordt de Crypto markt dagelijks geanalyseerd door professionele traders. Dankzij hun expertise kunnen wij de markt steeds een stap voor blijven en anticiperen op de Crypto patronen die zich voordoen tijdens de Bitcoin bull run 2021. Aan de hand van Crypto markt analyse en Bitcoin analyse, in combinatie met al het Crypto nieuws, gaan we geld investeren en onze winsten veiligstellen.
Al onze bevindingen bundelen we dan samen in onze DAGELIJKSE Crypto Markt Analyse hier op YouTube. Hierbij komt aan bod investeren in Crypto munten zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), Stellar (XLM), Polkadot (DOT), Balancer (BAL), Chiliz (CHZ), Vechain (VET), Swipe (SXP), PanCakeSwap (CAKE), Thorchain (RUNE), Chainlink (LINK), Terra (LUNA), Cosmos (ATOM), Binance Coin (BNB), Fetch.AI (FET), Holochain (HOT), Ziliqa (ZIL) en nog vele andere Crypto projecten. Deze Crypto analyses gelden voor zowel de Bull markt als de Bear markt en alles wat ertussen in ligt.
Het Whatsnext Crypto YouTube kanaal is dan ook de ideale plek voor Crypto traden voor beginners en daytraden Crypto aan te leren. Daarnaast focussen we ons ook op investeren in Crypto en hoe rijk worden met Crypto. Verder zullen we je ook uitleggen hoe je je Crypto portfolio moet managen.
Eenmaal je weet hoe je moet daytraden Crypto en hoe je moet investeren in Crypto kan je meer geld verdienen online binnen de Crypto markt. Echter zal het zonder deze Crypto cursus leren heel lastig worden om op de JUISTE manier te investeren in de Cryptocurrency en Altcoin markt.

Credits voor thumbnails aan de volgende artiesten in Freepik:
pch.vector, vectorjuice en starline

Disclaimer:

Alle informatie vermeld in de video’s van Whatsnext Crypto en op andere sociale media kanalen van Whatsnext Investment Community is geen financieel advies. U bent zelf verantwoordelijk om onderzoek uit te voeren naar investeren en traden in de Crypto markt of andere financiële markten. Het investeren in Cryptocurrencies brengt financiële risico’s met zich en U moet zich er bewust van zijn dat de mogelijkheid bestaat om geld te verliezen. Investeer dan ook enkel met geld dat U kunt missen. Investeer dan ook nooit zonder eerst een goed financieel plan samen te stellen. Zorg ervoor dat je de Crypto markt altijd benaderd vanuit rationaliteit en niet vanuit emoties. Niemand binnen het Whatsnext Investment team kan dan ook verantwoordelijk gesteld voor geleden verliezen.

4 gedachten over “🤯 BITCOIN NAAR 13K OF 60K?! Alles Wat JIJ MOET WETEN Over Wyckoff Methode 🤔 | RUNE, XRP, WOO Analyse in 2022”

  1. Thanks! Well done 🙂 feedback : meer daytrades delen in jullie dc.

Reacties zijn gesloten.