🚨 Over de huizenmarkt bubbel en beleggen op de beurs | #53 Madelon Praat | Madelon Vos

laatste update: 06-2023


In deze video spreken we over de huizenmarkt. Op de huizenmarkt is namelijk een bubbel ontstaan. Hoe is deze bubbel ontstaan is én of we lessen kunnen leren uit de bubbel van 2008, bespreken we in deze video. Ook kijken we naar de beurs, want beleggen op de beurs is onder retailers weer helemaal hot, maar dat is niet zonder risico… (

Download het e-book gratis –

🙏🏻 Support dit kanaal via:
▪️Gratis cursussen & ebook:
▪️Uitgebreide cursussen: *10% korting met code MADELON10
▪️Koop veilig goud/zilver:
▪️Koop veilig Bitcoin/crypto: *€5 gratis bitcoin
▪️Handel veilig Bitcoin/crypto: *Geen handelskosten op eerste €1000
▪️Beleggen in aandelen via: *€200 gratis transactietegoed

Ik accepteer geen donaties. Gebruik het geld dat je zou willen doneren alsjeblieft om te investeren in jezelf of in Bitcoin! Als je me wilt supporten kun je de bovenste affiliate links gebruiken, abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten. Bedankt!

👉🏻 Volg mij via:
▪️Instagram:
▪️YouTube:
▪️Wekelijks nieuws & updates:
▪️Twitter:

📺 Kijk deze belangrijke video’s terug:
▪️Bescherm je vermogen:
▪️Bitcoin halving 2020:
▪️Inflatie / deflatie:

📕 Bij deze mijn faves en must reads:
▪️Geldmoord:
▪️The Bitcoin Standard:
▪️Als de dollar valt:
▪️Big Reset:
▪️Beleggen met TA:

📈 Tools voor Technische analyse:
▪️Charting tool:

💻 Hardware & Software
▪️Final Cut Pro X
▪️Adobe Photoshop
▪️Macbook Pro

📩 Contact
▪️contact@madelonvos.nl

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Madelon Vos
______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

30 gedachten over “🚨 Over de huizenmarkt bubbel en beleggen op de beurs | #53 Madelon Praat | Madelon Vos”

 1. Hi lieve mensen, ik hoor nu pas dat de audio wat kraakt… hopelijk is het niet al te pijnlijk aan jullie oren! 😘

 2. Hi madelon,

  Compliment hoe je alles duidelijk en begrijpelijk uitlegt !
  Ga zo door 👌🏼

  🙏❤

 3. Hoi Madelon waar gaat het naar toe, word het Inflatie of Deflatie het zijn nogal twee richtingen.

 4. Even tussendoor……..Wat is jouw mening over Bitcoin Code? Dit vanwege het interview van Matthijs van Nieuwekerk met de top-man van Studio 100.

 5. Q&A
  Hai Madelon: Wat zijn jou gedachtes over het energie verbruik van de miners?

 6. Huizenmarkt draait nog stabiel. Zelf nog in Utrecht en het blijft een gekkenhuis. Ongelooflijk. En zoals je aangeeft: het hangt met veel samen.

 7. Tnx voor de vid! Je microfoon staat op je bureau of zit eraan vast. Elke keer als je je hand op tafel legt, is er een zachte dreun te horen. Flexibel of los opstellen neemt dit weg!

 8. Q &A. Hoi Madelon, het feit dat het minen minder interssant lijkt (minder oplevert) kan dat negatief gaan uitpakken voor BTC op de wat langere termijn? iemand moet het doen maar als het niks oplevert of zelfs geld kost wat dan?

 9. Hoi Madelon,
  In jouw laatste video vertelde je dat vele centrale banken massaal goud kopen momenteel.
  Hoe kan het dan je dit helemaal niet terugziet in de koers van het goud?
  Groet, Peter Jutte

 10. Goeie video al helemaal bet stukje over pensioenfondsen wat ze zijn bezig met nieuwe regels opstellen voor de fondsen maar zie er niet uit😅 ben benieuwd of ik later nog een pensioen nan opbouwen

  Q&A Denk je niet dat de FED alles blijft boosten totdat de economie weer normaal loopt ?

 11. Wat er kraakt beste Madelon, is ons vertrouwen in onze regering…
  Wat ons door deze desastreuze en abominabele COVID-19 maatregelingen wordt aangedaan valt buiten alle proporties. Dit gaat dhr. Rutte zijn politieke kop kosten , "mark my words"! Door de wellicht in oorsprong en van opzet goed bedoelde politieke dadendrang is men doorgeschoten en heeft men al dan niet gewenst de smerige open wond van het mondiaal uitgespeelde financieel pervers geprikkelde spel van de bancaire sector, heel duidelijk bloot gelegd!

  Een wond zo erg dat wij Nederlanders het gewoonweg niet kunnen/willen geloven… Althans menig Nederlander hoopt er op in zijn achterhoofd op dat er alsnog voor ons gezorgd wordt! Nou niet dus…. Deze misselijkmakende lobby vanuit de industriële en bancaire machten hebben wereldwijd hun verwoestende werk gedaan, en het uitzuigen van onze mondiale leefwereld heeft zijn voelbare grenzen bereikt. Noem het economie of hoe je ook wenst… 1 zekerheid is er in het leven , we gaan allemaal een keer dood!

  En dat is de wijsheid die deze grootmachten wel en wat wij stervelingen gewoonweg niet kunnen / willen begrijpen. Graaien doe men wanneer men er de kans voor krijgt… En manipuleert men er zodanig op los dat het er nu wel zo duidelijk bovenop ligt dat er eigenlijk een heel smerig spel gespeeld wordt onder het mom van "vermeende welvaart"
  Nederland is nog steeds een prachtig land om inwoner van te mogen zijn, maar er bekruipt me steeds meer een gevoel van eenzaam sociaal maatschappelijke schaamte en politiek onvermogen… Goh dat we dit nog mee mogen maken, het wordt wel een lelijk stukje Vaderlandse geschiedenis moet ik eerlijk bekennen…

 12. Hee Madelon top video weer! ik volg weekelijks jou video's en ik ben sinds vandaag begonnen met mijn youtube kannaal waarin ik mijn visie en passie over crypto deel. Kom gerust even kijken.

 13. BLOX is duidelijk en makkelijk, persoonlijk nadeel is , dat je de crypto niet privé opslaan in bv

 14. Vraag voor de QE: In de toekomst zal de handel BTC/Goud en LTC/Zilver groots worden en als je zowel edelmetalen als cryptos hebt, dan kun je veel winst maken met cycli erkennen en de overgevalueerde asset verkopen voor de ondergevalueerde. Mijn vraag is: Zijn er al analyses bekend om te voorspellen hoe deze koersen zich zullen ontwikkelen? Zijn er nu al analyses gedaan hierover. Ik heb veel gezocht en ik kan niets vinden.

 15. weer een top video wat ik me af vraag kan bijvoorbeeld de fed niet heel gemakkelijk alle bitcoin kopen?

 16. Leuk fimpje! Ik ga je volgen😀. Kortom ING heeft zich bewust of onbewust flink laten naaien. De werkende bevolking mag hier uiteindelijk voor opdraaien. Als een bedrijf zo een slechte investering heeft gedaan, laat deze dan gewoon kapot gaan. Marktwerking heet dat. Door ingrijpen van de overheid worden de werkenden, met name Jongvolwassenen steeds genaaid. We krijgen tzt nauwelijks pensioen en als we kunnen kopen is nu een zeer ongunstig moment. De huidige woningprijzen zijn absurd doordat de rente steeds is gedaald. En de hypotheekrenteaftrek (hoe rijker, hoe meer geld terug). De maandlasten blijven ongeveer gelijk, is immers vraag en aanbod. Gevolg lage rente/hoge prijzen. Wie al op de draaimolen zit heeft mazzel, de rest (starters) moet opbieden tegen mensen met veel vermogen (huizenbezitters). De ongelijkheid wordt steeds groter. Naja dan nog maar even bij moeders blijven.. Misschien brengt de enorme crisis die eraan komt ook wat kansen. Mensen die nu net hun woning hebben verkocht en lekker van hun pensioen genieten, deze generatie heeft het echt goed gehad. Dat zullen wij nooit krijgen.

 17. "Gelukkig blijven de prijzen op peil door blijvende krapte en woningnood"

  Omg ik las dit net!!!😔😔

 18. Ben je zo rijk dat je zoveel bitcoins en goud kan kopen ??

 19. Madelon blaat kun je het beter noemen. Alleen artikeltjes oplezen, zelf geen kennis van zaken. Je kan beter met poppen gaan spelen!

 20. Goud en de Dollar gaan komende jaren juist alleen maar sterker worden. Check the dollar milkshake theory/ dit is omdat valuta relatief tegenover elkaar gemeten wordt en de dollar is het minst zieke valuta van allemaal. Ik zelf zit nu vooral in de NYSE stocks voor dollar exposure.

 21. Goede advies… lang geen eerlijke nieuws gehoord. Ik heb net voor de corona crisis verkocht.. gelukkig met een dikke winst. Wacht nu af wat de huizenprijzen gaan doen.. heb te doen met die mensen die de woning hebben gekocht. Ze hebben zich zo gek laten maken dat er geen woningen meer is in Nederland. ( €€€€€€€ blijf dromen … ik zit te cashen €€€ ) over jaar of drie koop ik die huis voor 20% tot 30 % weer in… 😏😏😏😏….

 22. 2% imflatke is 2% (extra) diefstal. Stabiele prijzem zijn stabiel; niet inflatiomair.

 23. Waarheid over virussen.
  M de Hond en W Engel staan een mooi verhaal op te hangen Aerosolen en of grote druppels zijn de grootste boelshit .
  Virussen hebben we altijd in ons lichaam,,,miljarden,
  Gelukkig wel. .
  Deze virussen hebben wij nodig om beter te worden als we een keer ziek zijn.
  Virussen zijn dood materiaal dat niet besmetelijk is voor de ander, ook niet als ik mijn snot bij een ander laat inbrengen ,
  Wíj worden al honderden jaren bedonderd en voorgelogen door de élite overheid en ook door de Virologie bijvoorbeeld RIVM, Walgelijk.
  De Spaanse griep,,,de mazelen ,,,HIV, Mexicaanse griep,,en Covid 19 zijn NOOIT geïsoleerd en de foto's zijn nooittt aangetoond.
  Het Covid 19 ,,is het 5G stralings ziekte. Oftewel 5G des doods,,
  Covid 19 heeft nooit bestaan,,.bedacht door élite
  Dit is er aan de hand mensen…
  Grote druppels ,Aerosolen,,laat me niet lachen flauwekul.
  Wij zijn kudde Dieren en bij diegenen die een ietwat zwakker immunsysteem hebben worden tegelijk ziek, bijvoorbeeld influenza.

  Dit hele verhaal is gebaseerd om de farmaceuten schatrijk te maken.
  En ons, lieve mensen van deze aarde te verwijderen,
  Vaccinatie is NIET gezond.
  Het verwoest ons immunsysteem.
  Lieve Mensen onderzoek dit zelf.
  Geloof mij, niet..
  Ik lieg dat het gedrukt staat,,
  Doe hier uw voordeel mee.

Reacties zijn gesloten.