🚨 Mega koersdoel bitcoin, analyse goud, zilver koersen & economie | #62 Madelon Praat | Madelon Vos in 2023

laatste update: 12-2023


De koers van bitcoin is eindelijk uitgebroken. De bullmarket is dus officieel van start gegaan en de weg richting de all time high is ingezet. Bitcoin, goud en zilver lijken te profiteren van de economische teruggang, deze economische teruggang lijkt echter nog maar net te zijn gestart…

🙏🏻 Support dit kanaal via:
▪️Gratis cursussen & ebook:
▪️Uitgebreide cursussen: *10% korting met code MADELON10
▪️Koop veilig goud/zilver:
▪️Handel veilig Bitcoin/crypto: *Geen handelskosten op eerste €1000
▪️Koop veilig Bitcoin/crypto: *€5 gratis bitcoin
▪️Beleggen in aandelen via: *€200 gratis transactietegoed

👉🏻 Volg mij via:
▪️Instagram:
▪️YouTube:
▪️Wekelijks nieuws & updates:
▪️Twitter:

📺 Kijk deze belangrijke video’s terug:
▪️Bescherm je vermogen:
▪️Bitcoin halving 2020:
▪️Inflatie / deflatie:

📕 Bij deze mijn faves en must reads:
▪️Geldmoord:
▪️The Bitcoin Standard:
▪️Als de dollar valt:
▪️Big Reset:
▪️Beleggen met TA:

📈 Tools voor Technische analyse:
▪️Charting tool:

💻 Hardware & Software
▪️Final Cut Pro X
▪️Adobe Photoshop
▪️Macbook Pro

📩 Contact
▪️contact@madelonvos.nl

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Madelon Vos
______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

30 gedachten over “🚨 Mega koersdoel bitcoin, analyse goud, zilver koersen & economie | #62 Madelon Praat | Madelon Vos in 2023”

 1. 🙏🏻 Support dit kanaal via:
  ▪️Gratis cursussen & ebook:
  https://bit.ly/2NC0HPn
  ▪️Uitgebreide cursussen:
  https://bit.ly/2Vl27ll
  *10% korting met code MADELON10
  ▪️Koop veilig goud/zilver:
  https://bit.ly/3bd0eMO
  ▪️Handel veilig Bitcoin/crypto:
  https://bit.ly/2YzdDfx
  *Geen handelskosten op eerste €1000
  ▪️Koop veilig Bitcoin/crypto:
  https://bit.ly/2yTcrcw
  *€5 gratis bitcoin
  ▪️Beleggen in aandelen via:
  https://bit.ly/2BUbIsH
  *€200 gratis transactietegoed

 2. Madelon, dank je voor deze duidelijke video, je bent super 🙂

 3. Een tip, hoef je niks mee te doen. Geef geen aandacht aan haters/misgunners/mensen die denken dat ze t beter weten. Ze zullen er jammer genoeg altijd zijn. Ik weet hoe t voelt believe me. Geen antwoord is toch een antwoord. Thanks voor je knowledge en tijd. Mensen beseffen niet dat er enorm veel tijd in je filmpjes zit. Achja ignorance is bliss he xD. Let the sheeple be sheeple. Blijf doorgaan met wat je doet. Unity, love and peace.

 4. Werkt klap en flap ook op logaritmische schaal zoals jij dat doet?

 5. Nederlandse taal niet je goeiste vak Madelon?! Zit altijd met veel interesse te kijken, maar af en toe maak je er wel een potje van hoor.

 6. Echt super jammer dat je dit zo zegt 38:19, ik voel het zelfde. De charme van even spontaan een hapje buiten de deur doen is er wel vanaf… Dit werkt averechts, ik heb het geld wel om de horeca te steunen maar ik heb het geld niet voor over om als een kleuter behandeld te worden 🙁 Super jammer dat gaat (naar mijn mening) weer zorgen voor hoge prijzen.

 7. Er moet wel een gaatje in iemands hoofd zitten als hij/zij banksters controle geeft over zijn/haar bitcoins. En fin, bitcoins zijn een enorm slecht idee om je vermogen in te stoppen. De waarde van bitcoins gaat uiteindelijk naar NUL! Net als de waarde van fiduciair geld. De macht wil namelijk in staat zijn om te parasiteren op de bevolking en totale controle hebben over het geld van de bevolking. Er komt een moment dat de bitcoin eigenaren ongelooflijk worden gepakt door de machtselite via hun marionetten bij de overheid. Het belastingsysteem is een instrument van de machtselite om indirect de bevolking te plunderen, zodat via allerlei manieren het geld naar hun stroomt (subsidies, aanbestedingstrajecten, wapenindustrie etc. etc.). Daarnaast zijn bitcoins enorm afhankelijk van een digitale infrastructuur en de vraag is nog maar even of we die over een paar jaar nog hebben, zoals we die nu hebben.

 8. Ik heb een custody account bij DeGiro. Hierbij zijn er wel wat kosten bij bijv. dividend uitkering, maar Degiro mag niet mijn beleggingen niet uitlenen. De boete was voor de manier waarop ze de geld tegoeden bewaarde en die heb ik nauwelijks want ik wil alles in m'n indexfondsen hebben.

 9. Madelon is het echt een bull run of is het speculatie?
  Er lijkt weinig animo voor te zijn!!

 10. Geen beleggingsadvies. Eigenlijk kan dat niet wat je doet. Een koersdoel van 26.000 dollar. Jonge mensen met geen enkele ervaring stappen blind in deze markt. Bull trend. Jij bent een ervaren meisje en je hebt alles meegemaakt. Je info is altijd van goede kwaliteit. Maar zeg elke keer tegen de mensen dat je Bitcoin koopt op eigen risico. Zeg het elke keer weer. Begin met een disclaimer. Ieder trade is hun verantwoording niet die van jou. Met dit soort markten ga je ook veel mensen teleurstellen. Je moet niet dat meisje worden die had gezegd dat de koers naar de 26.000 dollar of naar de 100.000 dollar gaat. Voor de rest doe je het echt goed. Maar geef nooit een beleggingsadvies…. Nooit…

 11. weten jullie hoeveel CO2 uitstoot 1 Bitcoin aankoop veroorzaakt ?
  zoek jullie het maar eens op

 12. Madelon, in jouw e book heb je het over 10% Bitcoin om deze evt. te kopen via bijvoorbeel Bitvavo; eenmaal gekocht, trensporteer je die portefeuille dan geheel naar je wallet?

 13. Ik ben nieuw Madelon. Volg de economie al heel lang. Ben van mening dat na de klap van 2008 er ingegrepen had moeten worden. Het systeem is hetzelfde gebleven. Nu worden nog 1x de zakken gevuld en zal het waarschijnlijk definitief klappen. Ik heb het vermoeden dat er een nieuw monetair systeem in de steigers staat en dat we op een dag wakker worden en dat overal op het nieuws zal zijn. Ondertussen houden ze ons "bezig" met Covid19. Als de hele wereld naar 1 onderwerp kijkt dan kijk ik graag naar wat er verder speelt. Maar misschien ben ik slecht van vertrouwen. Heb aandelen in miners (beetje om mee te spelen gekocht in juni en 36% in de plus ondertussen) en fysiek zilver. (niet thuis maar elders in de kluis)

 14. Gaan wij onze pensioenen nog krijgen met het uitprinten van al dat geld voor het Zuiden?

 15. Ik kan mij de tijd nog goed herinneren dat Willem Middelkoop nog bij RTL-Z zat….en dat Jim Rodgers helemaal flipte bij CNBC…..ze moetsen beiden altijd weer tot bedaren gebracht worden…..en werden voor gek verklaard……Verder zeg ik niets,…veel plezier.

 16. Ik denk dat ik maar weet waarom nu.nl zo populair is.
  Omdat je reacties kan plaatsen. Als je geluk hebt..

 17. Het koersdoel is dan 26 k, maar het betekent toch nog niet dat we dit halen?

 18. Nogmaals Madelon. De goudprijs is in USD. Je kan de prijs omrekenen in Euro en dan kom je erachter dat in Euro de prijs van goud stabiel is, althans nagenoeg stabiel. Dat komt omdat ten opzichte van de Euro, de Dollar zakt in waarde. Ik kan er niets anders van maken. Wanneer er een punt komt (en dat zal heus gebeuren) dat de Dollar weer sterker wordt, gaat het goud in Euro pas stijgen. Ik heb het over de laatste 2 a 3 maanden. Ref.: Mijn portefeuille bij GoldRepublic

 19. BTC is wellicht een goed opslagmiddel voor waardebehoud.
  Wat ik me alleen afvraag.Groot deel van de handel is vooralsnog gericht op waardestijging .
  BTC is als betaalmiddel voorlopig niet goed bruikbaar .Onderliggende waarde dient dan te worden aangewend .Die is dan alleen te verkrijgen via USD of omzetten in tether(ook USD) naar andere valuta.
  Als nu de onderliggende waarde USD ,onder de huidige economische omstandigheden niet geheel uit te sluiten,geheel inzakt ,dan kan de waarde van BTC wel omhoog vliegen,maar als je die USD waarde dan bijv. in euro wil omzetten resteert er wellicht alsnog verlies .
  Daar hoor ik nooit iemand over .

 20. ''Misschien komt er een 2e golf? '' Dat is een retorische vraag neem ik aan. De eenzijdige media roept al vanaf mei dat er een 2e golf komt dus gaat dat ook gebeuren. Links of rechtsom het gaat gebeuren.

 21. Een derde partij is een risico, klopt. Maar ik ben mijn eigen derde partij, dat is net zo'n groot risico…. Huis kan afbranden, kluisje kan gekraakt worden, noem het maar op. Ik denk dat ik mijn private key op m'n bips laat tatoeëren.

 22. Als je BTC maximalist bent en je bent winstgevend als trader, kan je toch gewoon traden op een platform met BTC als collateral? Bijvoorbeeld Bybit, Bitmex,…

 23. De economie draait op consumptie. Maar feitelijk is consumeren in bijna al haar vormen uiteindelijk vervuilend. Wij hebben een wereld economie die goed draait als de natuur naar de lommel gaat. Sad but true. Maar goed, in economisch denken word de natuur een externe factor genoemd. Niks om je zorgen ever te maken.

Reacties zijn gesloten.