🚨 Groot en zeer belangrijk nieuws & Bitcoin, Macro, koersen | #26 Madelon Praat | Misss Bitcoin in 2022

laatste update: 10-2022


In deze video gaan we dieper in op de behoorlijk pijnlijke macro ontwikkelingen waar we momenteel tegen aankijken. Ook bespreken we de koers van bitcoin, deze tuimelde namelijk hard omlaag!

🙏🏻 Support dit kanaal via:
▪️Gratis cursussen & ebook:
▪️Uitgebreide cursussen: *10% korting met code MADELON10
▪️Koop veilig goud/zilver:
▪️Koop veilig Bitcoin/crypto: *€5 gratis bitcoin
▪️Handel veilig Bitcoin/crypto: *Geen handelskosten op eerste €1000
▪️Beleggen in aandelen via: *€200 gratis transactietegoed

Ik accepteer geen donaties. Gebruik het geld dat je zou willen doneren alsjeblieft om te investeren in jezelf of in Bitcoin! Als je me wilt supporten kun je de bovenste affiliate links gebruiken, abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten. Bedankt!

👉🏻 Volg mij via:
▪️Instagram:
▪️YouTube:
▪️Wekelijks nieuws & updates:
▪️Twitter:

📺 Kijk deze belangrijke video’s terug:
▪️Bescherm je vermogen:
▪️Bitcoin halving 2020:
▪️Inflatie / deflatie:

📕 Bij deze mijn faves en must reads:
▪️Geldmoord:
▪️The Bitcoin Standard:
▪️Als de dollar valt:
▪️Big Reset:
▪️Beleggen met TA:

📈 Tools voor Technische analyse:
▪️Charting tool:

💻 Hardware & Software
▪️Final Cut Pro X
▪️Adobe Photoshop
▪️Macbook Pro

📩 Contact
▪️contact@madelonvos.nl

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Madelon Vos
______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

30 gedachten over “🚨 Groot en zeer belangrijk nieuws & Bitcoin, Macro, koersen | #26 Madelon Praat | Misss Bitcoin in 2022”

 1. Ben vorige week short gegaan op de Deutsche Bank. Heb in zo'n korte tijd nog nooit zo veel geld verloren (procentueel gezien)😅😅

 2. Weer een zeer interessante video, Madelon! Vooral het macro-economische nieuws en de bankenchaos, dank!👍🏻👍🏻👍🏻

 3. Voor de mensen die vroeger altijd riepen "Complottheorieën dit en dat!" Alstublieft! Niks Complotdenken, maar feiten! Welkom in the NWO! We gaan naar een privacyloze-wereld & politie-staat! Ze willen Cash verbannen om complete macht te hebben over alle burgers, en zodat ze helemaal geen geld meer nodig hebben, want dan zijn het louter cijfers op een scherm! Geen bankrun meer nodig, geem privacy, geen vrijheid en alles blijft dus in circulatie! Het enige wat we kunnen doen, is aankopen doen in landem die wel cash accepteren!

 4. Weer een mooie video!

  Betreft het stukje plof kraken, wat ik begreep uit het artikel (of ik heb het ergens anders gehoord…) zou dit werken d.m.v. een klein bedrag te pinnen om dan vervolgens een explosief via de "uitgang" van het geld terug naar binnen te duwen en viola. Dit zou de reden zijn dat ze ALLEMAAL tussen 23u en 7u gesloten worden…. Want ja een explosief die pas na x tijd afgaat moet nog uitgevonden worden ofc 😉

  Tevens valt het me op dat je bij het stukje over de ECB en hun uitspraak over "digital money" dat je niet de vergelijking trekt dat de euro al een heel stuk gedigitaliseerd is, buiten het cash geld gaat naar mijn idee 90% al dan niet 99% via internet bankieren lekker cijfertjes overschrijven. De vergelijking welke Sunny Decree maakt in zijn video van 13 december vind ik hier een hele interessante in.

  Keep up te good work!

 5. Hoi @Madelon je vond het raar van die Italianen maar wij als ondernemers mogen al enige tijd hier in NL geen cash bedragen aannemen die hoger zijn dan €3000. Dus hier speelt het al enige tijd hoor😉
  Dan even over het klepje van de pinautomaat…. ooit gehoord van zakkenrollers die je pinpas stelen? Deze gestolen pas erin klepje omhoog en 💥

 6. Je kan alleen plofkraken als een klein bedrag eerst pint. Maar dat kon dus voorheen savonds en nu alleen overdag

 7. Binnen kort geen Miss Bitcoin maar miss XRP En zet je klap en flap maar op 4000 dollar

 8. I really like what you doing Misss Maddie, i watch ( try ) every day “ Kdub Cryptozombie” i like his style and continents check it out! Ga zo door meid toppie 👍🏻😘😎

 9. Waarom gaan de Bitcoin longs omhoog maar de prijs omlaag?

 10. Hoi Madelon, het zou fijn zijn als je ergens de bronnen meld van het besproken nieuws binnen Europa. Bedankt voor je top video’s!

 11. Goede video weeral hoor.. grts van je 1000ste abonnee..móest mijn portefeuille even hard stijgen als je kanaal zat ik goed🤔🤔🤔😄😄😄😀…grts.uit belgie 😀😀

 12. Ik support je graag, fijn om je blij te zien, veel nadenken is voor iedereen belangrijk. Zo langzaamaan gaan crypto,s verdwijnenen, de startwachtwoorden zijn allemaal gemaakt door de de onbekende zeg satamotie, alles op crypttogbied is binnenkort weg, in een keer, en ik ga je zeggen waar naar toe…. naar de onbekende Satamotieen die en z’n kornuiten kopen daar goud voor, het enige wat straks nog geld waard is. De banken gaan natuurlijk alles digitaal doen, hun vorm van crypto ,s samen met…. ja goud. Crypto s zijn niet meer anoniem, je moet je duidelijk identificeren als je wisselt koopt of handeld met digitaal geld. Ik heb nog mssn net op tijd zilver en wat goud aangeschaft.. het nieuwe geld! Ik zou zeggen stop met deze onzin en ga iets doen met nagels of make up. Inflatie is iets zo oud als de mensheid ook al hoop jij van niet , de btc is NIET interesant, het is bijna afgelopen, geldautomaten dicht..alweer oud nieuws ze worden geramd..zo komen ze er bij. Het nieuwe geld is digitaal en er gaat geen pasje in een automaat hoor, daar ploft hij niet van uit elkaar. Ik vraag me af wie jou dit alles influistert. Je bent wel grappig hoor, maar je snapt er helemaal niks van, je ziet er leuk uit en ik lig in een deuk als ik hoor wat je allemaal zegt, je herhaalt bijna alles wat iedereen al gezegd is. Stabelcoin isweer ff iets nieuws, er is niks groots aan de gang, btc is zo goed als voorbij die is binnen nu en een jaar gekraakt en iedereen is z’n crypto s kwijt. Stap allemaal in goud of zilver en blijf rustig. Om iets te verdienen op youtube moet je ff iets origineels bedenken.. zet hem op..nog een paar candelslips flaps en traps en we gaan gewoon met Een pinpas kopen en betalen, thats iT. Veel succes niks in crypto s is exact …succes met deze onzin! Ik geniet er iedere keer weer van, soort bananensplit dag Manon.

 13. Zag een duitse video gisteren en dat ging ook over die 2000 en daarna eventueel 1000 euro maximaal cash. Maar dat zou gaan om het voor burgers moeilijk te maken om goud te kopen. Je zou dan niet eens meer 1 ounce (munt) goud kunnen kopen zonder registratie. De staat zou dan dus bij grotere hoeveelheden altijd goud kunnen traceren als dat nodig is na een crash en de goudstandaard moet worden ingevoerd.

 14. “Dat gezegd hebbende”, vond ik het weer een leuke update!

 15. dank je voor de info, ik kijk de video over deutsche bank straks na.
  overigens, als de fiat currency zoveel klappen krijgt (inflatie, QE, neg rente) zal dan de massa-adoptie van cryptocurrency sneller plaatsvinden? Weten de mensen deze weg(en) wel te vinden?

  update: cafe weltschmerz is een aanrader, check de video met Arno Wellens over Deutsche Bank.

 16. Ter info; ING; Vanaf 1 maart 2020 wijzigen de tarieven van een aantal van onze betaalproducten.

 17. Doom denken mbt pin automaat mag iets minder voor nu 😉. Minister Grappenhaus heeft aangegeven en benadrukt dat het om een tijdelijke maatregel gaat dat de pin automaten ‘s nachts dicht zijn, om de banken de tijd te geven en mechanische te ontwikkelen en te plaatsen dat geld onbruikbaar maakt na een plofkraak..
  Nachtelijk sluiten zou maar een impact hebben op 3% aantal pinnende mensen.

  Verder was het weer een top video…

 18. 17:41 Je mag het niet zeggen want dan ben je een complotdenker maar het zal mij niks verbazen dat de banken zelf die plofkraken allemaal in scene hebben gezet. De buitenwereld laten denken dat er zoveel gestolen wordt. Maar ze willen gewoon van het contante geld af. Je hebt dan een reden nodig. En die plofkraken komen mij een beetje te toevallig uit allemaal. Dit is het begin van het eind van het contante geld.

Reacties zijn gesloten.