🚨 ECB President Lagarde doet gevaarlijke uitspraak… | Madelon Praat in 2023

laatste update: 11-2023


❤️ Abonneer en klik op de bel voor meer:
📈 Bekijk het overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets
👉🏻 Connect met mij op Instagram:

Zowel de President van de Europese Centrale Bank, als de hoofdeconomen van de grootste Nederlandse Bank, als onze eigen President van de Nederlandsche bank Klaas Knot, schoven aan bij televisie programma’s, dit leverde spraakmakende beelden op. We analyseren deze beelden en bespreken de gevolgen hiervan. De gevolgen van het monetair beleid zijn overal voelbaar, op de huizenmarkt, de aandelenmarkt en nu ook in de reële economie. Nu de ECB aan de knoppen gaat draaien is de vraag of en welke invloed zij nog zullen hebben… De huizenmarkt en de beurs staat onder druk en ook de cryptomarkt heeft het zwaar.

📈 Bekijk het overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets

🙏🏻 Wil je mij supporten zodat ik deze video’s kan blijven maken?
▪️Bekijk de tools die ik zelf gebruik bij het investeren & beleggen in assets:
▪️Gratis cursussen & ebook:
▪️Join onze community: [10% korting met code MADELON10]
▪️Uitgebreide cursussen: [10% korting met code MADELON10]
▪️Ons andere YouTube kanaal:
▪️Meer video’s zien?
▪️Connect mij op Instagram

Ik accepteer geen donaties. Als je me wilt supporten kun je de bovenste affiliate links gebruiken, abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten 👉🏻 Daarnaast help je me enorm door deze video te delen op Instagram, Twitter, Facebook en/of Whatsapp, telegram, etc. Tag mij even en ik deel het ook, alvast bedankt!!

👉🏻 Volg mij via deze platformen voor nog meer content:
▪️Instagram:
▪️YouTube:
▪️Twitter:
▪️Wekelijks nieuws & updates:
▪️Website:

📺 Nog meer video’s?
▪️Madelon Praat:
▪️Madelon Navigeert:

📩 Contact
▪️
▪️contact@madelonvos.nl

⏰ Timestamps
0:00 – Intro
4:22 – Christine Lagarde verhoogt rente
20:57 – Visie hoofdeconomen DNB
33:28 – Verwachtingen Klaas Knot
37:04 – Mijn verwachting
39:30 – Huizenmarkt
43:30 – Loonprijsspiraal
53:30 – Economie Rusland
57:03 – Rente studieschuld omhoog
58:33 – Crypto
1:01:12 – DCA portefeuille
1:03:38 – Technische analyse
1:06:30 – Outro

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Madelon Vos

______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

In deze video wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Hier krijg ik een kleine vergoeding voor zodat ik mijn content gratis aan kan blijven bieden. Meer info vind je via:

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

30 gedachten over “🚨 ECB President Lagarde doet gevaarlijke uitspraak… | Madelon Praat in 2023”

 1. Het verhaal van de ECB begint in 2008 (financiële crisis) nadien hebben we de Eurocrisis, Griekenland … en het is Draghi die de ECB in dit verhaal stort en het is niet meer gstopt , ook niet na de komst van Lagarde – in het begin waren het stimuli voor de economie , de realiteit was dat deze geldcreatie nodig was om Zuideuropa recht te houden (vooral Italië) – zoals we gewend zijn hebben zowel EU als ECB geen toekomstvisie en gebeurt er niets structureel om de Eurozone in veilig water te brengen – een gelijk verhaal bij de Fed – door de lage rente ging zowel landen als particulieren veel lenen en momenteel is de wereldwijde schuld all time high – een gigantische zeepbel – great reset of niet – deze zeepbel barst – het systeem staat al geruime tijd op imploderen

 2. de roebel mag niet echt verhandeld worden, dus het is niet zo gek dat het geen kant op gaat.. er is nou niet echt sprake van een vrije markt in Rusland op dit moment, valuta manipulatie is niet iets nieuws ofzo.

 3. Weet je waarom graan zo duur is? Omdat de boer het verkoopt aan afnemer A, en afnemer A verkoopt het weer aan B en B verkoopt het aan C enz. pas wanneer het al 5x over de kop is gegaan, komt het in de winkel. Dat is het probleem doordat men dik 20 jaar geleden de handen van het voedsel hebben afgetrokken, marktwerking zou de prijs goedkoop houden maar is niet gebeurd. Het zijn criminelen die handelen in voedsel en er rijker en rijker door worden.

 4. "Sri Lanka" komt ook hier….onze publieke corrupte werknemers, lagarde zelfs veroordeeld corrupt, en er zijn vele "lagardes"…..
  Doen hun werk niet meer voor hun belastingbetalende echte werk GEVERS……
  Pek en veren dus…..

 5. Wat je zegt rond 55 min over bloed aan hun handen… Irak en syrie, libie, yemen, palestina,…..ik hou van jou madelon! Je hebt ballen !

 6. Lagarde is een boef en een waradeloze "deskundige". Uiteraard kan zij goed slapen want zij is rijk al.

 7. Er is geen weg meer terug. Het geld uit het niets zal blijven stromen. Het werkt verslavend. De rente gaat spoedig weer naar nul. Het is geen inflatie wat we meemaken maar devaluatie van de euro.

 8. Het is letterlijk onmogelijk om bij jou op pauze te drukken Madelon Vos.

 9. Bedankt voor je inzet en werk. Wederom een duidelijke en confronterend verslag over hoe we er voor staan. Top!!! KEEP GOING.

 10. Beste Madelon, ik werk met Bitvavo voor crypto, op welk platform kun je dit het beste doen vóór de aandelen beurs? Bvd. Gr Robert

 11. Ik vind het opmerkelijk dat Klaas Knot optimistisch blijft. Kennelijk is het allemaal niet zo dramatisch….

 12. Dit is the great reset in volle gang, 2030 you OWN nothing but be happy. Waar het dus echt omgaat wint team Trump om het tuig te verslaat of niet… ik weet zeker dat president Trump wint. En over een paar jaar heeft iedereen een tattoo van Trump. En als mensen dit niet snappen moeten ze meer leren. Poetin is bezig 33 bio labs uit Oekraïne te verwijderen en het nazi bataljon Avoz en dat in opdracht van team Trump… als je me niet gelooft let op Taiwan is de volgende maar die wordt gereinigd door China… in Taiwan zijn ook alleen al in de hoofdstad 13 bio labs. Let maar op dit komt uit. Dus de wereld blijft voorlopig grimmig maar over een paar jaar gaan we naar een nieuwe goede wereld heen. Even door bijten mensen. En bv goed luisteren naar Madelon koop zilver goud of crypto en je zult later dankbaar zijn… hou vol!!

 13. Voor mij is simpel, inflatie mag nooit hoger zijn dan de rente, als je in belang massa burgers denkt

 14. Kan niet zo zijn dat de speculatieve economie(die zich niet meer kan bedruipen met een reële rente) de reële economie onder mijnt.

 15. Kosten gaan omhoog door inflatie, ofwel, de kosten gaan omhoog en de inflatie stijgt, is dubbel op.

 16. Men kan de afspraken niet nakomen, en wat doe je dan, dan breng je de eisers in chaos in oorlog

 17. Alles gaat volgens plan, er komt een WOIII en dan is alle schuld ineens WEG…………

 18. Ik vind het altijd wel chill om madelon verhaaltjes te horen vertellen die impliceren dat mijn investeringen goed zouden zijn maar ik blijf altijd een slag om de arm houden.

 19. Wat is er gepland? Alles ! Het plan is “totale controle” en ze zijn dus uiteraard niet in paniek want alles gaat volgens “hun” plan.

 20. De vraag die praktisch niemand stelt is: “Van waar komt het geld van de ECB, IMFen World Bank ?” Ze verkopen niets en produceren niets ! En wie heeft er al gehoord van de BIS (Bank for International Settlement)?

 21. 55:00, Geweldig hoe je gewoon de waarheid durft te zeggen. De laatste jaren is de waarheid ver te zoeken.

 22. Wat een mooi mens ben jij! Van binnen en van buiten. Ik vind dat je dingen heel goed uitlegt, met veel respect.

 23. Toch het 4e Rijk ??
  We zijn gevangen door het 4e Rijk de EU (Brussel).Alleen een beetje netjes vergeleken met het 3e Rijk.Vroeger werden de landen verovert door mensen dood te schieten, nu worden ze omgekocht. Nu wordt alles binnen gehaald, vroeger werden ze gedeporteerd.Vroeger ging je naar een kamp en werd je onderzocht door Josef Mengele, nu wordt je beter gemaakt en krijg je een woning met een uitkering. Vroeger werden de joden gedeporteerd nu gaan ze vanzelf weg. 80 jaar geleden wilde de regeringsleiders blauwe ogen en blond haar, nu wordt er gekozen voor bruine ogen en zwart haar. Vroeger werden de officiers van de tegenstanders gefusilleerd, tegenwoordig worden de parlementariërs in de watten gelegd met veel bonussen.En als je niet meewerkt wordt je gestraft(Engeland). Vroeger plantten de Moffen in elk land een vlag wat ze hadden veroverd ,de EU heeft de zelfde neiging.Vroeger werd je opgepakt en afgeschoten.Vroeger werden de banken berooft, nu krijgen ze geld.Vroeger hadden we de Russen en de Engelsen nodig en nu zoeken ze alleen ruzie.En zo zijn er zat voorbeelden. Het gaat om TOTALE overheersing.

 24. Lagarde spreekt over de brood prijs klink klare onzin, basis behoeften kunnen via een wet in prijs tijdelijk bevroren worden. Hongarije heeft dit gedaan voor bloem olie kip varkensvlees suiker hetzelfde voor gas stroom en benzine hiervoor word zware subsidie gegeven aan het volk door de Hongaarse regering. De politieke doelen moeten gehaald worden in plaats van de welvaart van het volk. Hoe is het mogelijk dat een functie van ECB president geen economische opleiding als basis heeft? Dat betekend dat iedere bobo ECB president kan worden, hiervan gaan we zeker NIET de vruchten van plukken.

Reacties zijn gesloten.