🚨 De wereld op z’n kop… | Madelon Praat in 2022

laatste update: 10-2022


❤️
👍🏻 Abonneer en klik op de bel voor meer:
🎓 Mijn leerprogramma & community t.w.v. €999,- nu GRATIS via het STAP-budget:
✅ Wordt lid van onze community met 2000+ leden en experts:

De financiële markten haalden afgelopen week opgelucht adem. Ondanks dat het inflatie cijfer op 8.5% uitkwam ten aanzien van de inflatie van Juli. Hoe dat precies zit, leg ik je uit in deze video. De economie laat ondertussen steeds meer tekenen van een recessie zien en het aantal mensen dat niet goed rond kan komen neemt fors toe. Het lijkt de wereld op z’n kop…

📈 Bekijk het overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets inclusief gratis bonussen 👉🏻

🙏🏻 Wil je mij supporten zodat ik deze video’s kan blijven maken?
▪️Bekijk de tools die ik zelf gebruik bij het investeren & beleggen in assets incl. gratis bonussen:
▪️Gratis cursus & DCAsheet:
▪️Join onze community: [10% korting met code MADELON10]
▪️Uitgebreide cursussen: [10% korting met code MADELON10]
▪️1 op 1 Coaching:
▪️Ons andere YouTube kanaal:
▪️Meer video’s zien?
▪️Connect mij op Instagram

Ik accepteer geen donaties. Als je me wilt supporten kun je de bovenste affiliate links gebruiken, abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten 👉🏻 Daarnaast help je me enorm door deze video te delen op Instagram, Twitter, Facebook en/of Whatsapp, telegram, etc. Tag mij even en ik deel het ook, alvast bedankt!!

👉🏻 Volg mij via deze platformen voor nog meer content:
▪️Instagram:
▪️YouTube:
▪️Twitter:
▪️Wekelijks nieuws & updates:
▪️Website:

📺 Nog meer video’s?
▪️Madelon Praat:
▪️Madelon Navigeert:
▪️Madelon in El Salvador:
▪️MoneyTalks YT kanaal:

📩 Contact
▪️
▪️contact@madelonvos.nl

Timestamps
0:00 – Intro
0:42 – CPI cijfer en inflatie
16:04 – ECB en vooruitzicht recessie
30:06 – Recessie en rente verhoging
43:16 – Bitcoin en technische analyse
46:05 – Outro

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Madelon Vos

______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

In deze video wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Hier krijg ik een kleine vergoeding voor zodat ik mijn content gratis aan kan blijven bieden. Meer info vind je via:

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

29 gedachten over “🚨 De wereld op z’n kop… | Madelon Praat in 2022”

 1. Die criminele bankiers zijn zo blind als een mol, zij verarmen de bevolking op ongekende wijze.

 2. Knap hè van het WEF!? Klaus heeft binnen een paar zetten ervoor gezorgd dat er chaos is ontstaan welke binnen nu en een jaar nog veel groter wordt. Kaag en Rutte hebben hier goed in mee geholpen.

 3. Het is over en uit met de politieke Euro. USD blijft stijgen de Euro gaat naar 0.90, 0.80 en 0.70 De Europeaan wordt uitgehold door middel van energie prijzen.

 4. Dat het kabinet uit is op chaos blijkt alleen al uit het feit dat er ondanks het grote woningtekort steeds meer vluchtelingen worden toegelaten en dat er nog steeds hysterisch wordt gedaan over Corona. Met opzet wordt de afgelopen twee jaar de economie de nek omgedraaid

 5. Wanneer denk je dat de euro klapt ? En zou je alle euros die je niet voor je cashflow nodig hebben omzetten in :
  1) goud/ zilver
  2) us dlollar
  3) roebels
  4) yen

 6. Want de chaos is kunstmatig gecreëerd door Ursula von der Leyen door te gaan bluffen met onze energievoorziening als inzet. Was helemaal NERGENS voor nodig. En aangezien er toch intelligente mensen op die posten zullen zitten, moet er wel sprake zijn van kwade opzet. Klaus wil chaos

 7. Hoi Madelon wat voor vooropleiding heb je nodig voor de cursus ?

 8. Nee hoor Madelon. Door de informatie die je geeft heb ik mijn huis op tijd verkocht en zit in een huurhuis om op mijn nieuwbouw te wachten. Het staat op een kantel punt. Mijn buurman zit met het zelfde huis waar hij minder voor krijgt.
  Altijd goede en correcte informatie. En alles wat nu vreemd zou klinken. Speelt op de langere termijn uit.
  Bedankt. Top informatie

 9. Dank je wel Madelon voor al de info die je gratis geeft.Ik ben er dankbaar voor en hoop dat je nog lang doorgaat. Wat mensen van t nieuws wat je brengt vinden is hun spiegel, heeft niets met angstzaaien te maken.Het is wat t is.Heeft niks met jou te maken.Laat je vooral niet ontmoedigen want zoals je al zei je hebt niet voor niets veel volgers.We leven in een financieel spannende tijd en we hopen dat jij net als iedereen mag leren van deze ervaring dat we er samen weer uit gaan komen.

 10. Wat voor invloed heeft een bedrijf als BlackRock op deze ellende?

 11. Hoi Madelon, wanneer in september 2022 komt er belangrijk nieuws vanuit De U.S.A. ? Je had het over begin september maar op welke datum moet ik hier dan aan gaan denken?

 12. Alles is cyclisch, je ziet dat toch ook bij huizen, bij eten, bij energie. Sommige dingen sneller dan anderen, wanneer alles samen komt heb je wel extra groot effect.
  Deze stabilisatie van inflatie lijkt tijdelijk als je alle andere macro economische effecten ziet.
  En er zijn al bedrijven die een vacaturestop instellen… En bedrijven hebben momenteel meer productiecapaciteit, waar het lijkt dat de vraag gaat dalen… Dan weer de vraag, ga je dan al minder produceren of wacht je nog even af… Als men dan zoiets heeft van dit is blijvend dan gaan er mensen uit en dan begint de volgende cyclus… Heeft een reden dat het lang duurt voor dingen effect hebben… Al is financiele markt sneller dan de effecten op de voedselvoorziening die momenteel gaande zijn (geen financiering meer met allen effecten die nog gaan komen…).

 13. Deel zoveel mogelijk maar zeg er wel bij probeer het af te kijken niet opgeven na 10 minuten met mij te ingewikkeld. Ik begreep ook maar ca 50% toen ik voor het eerst keek maar na iedere aflevering werd dat meer. Het is zo belangrijk voor iedereen!

 14. All by design.. of zijn mensen gewoon zo stom in dat soort posities?

Reacties zijn gesloten.