🚨 De Euro(pese economie) begint te WANKELEN | Madelon Praat

laatste update: 08-2022


❤️ Abonneer en klik op de bel voor meer:
👉🏻 Connect met mij op Instagram:
✅ Wordt lid van onze community met 2000+ leden en experts:

De Euro/Dollar koers Euro verzwakt en zo ook de Europese economie. Een recessie staat ons te wachten en Christine Lagarde geeft haar fouten toe, maar is ondertussen drukker met het klimaat dan de stabiliteit van de eurozone. Terwijl onze Minister van Financiën, Sigrid Kaag, het misschien steeds meer begint te begrijpen zien we in vele landen op de wereld chaos door de toenemende energie en voedsel crisis. Binnen NL hebben we te maken toenemende onrust met de huizenmarkt en ook bespreken we de onrust op de cryptomarkt.

📈 Bekijk het overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets inclusief gratis bonussen 👉

🙏🏻 Wil je mij supporten zodat ik deze video’s kan blijven maken?
▪️Bekijk de tools die ik zelf gebruik bij het investeren & beleggen in assets incl. gratis bonussen:
▪️Gratis cursus & DCAsheet:
▪️Join onze community: [10% korting met code MADELON10]
▪️Uitgebreide cursussen: [10% korting met code MADELON10]
▪️1 op 1 Coaching:
▪️Ons andere YouTube kanaal:
▪️Meer video’s zien?
▪️Connect mij op Instagram

Ik accepteer geen donaties. Als je me wilt supporten kun je de bovenste affiliate links gebruiken, abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten 👉🏻 Daarnaast help je me enorm door deze video te delen op Instagram, Twitter, Facebook en/of Whatsapp, telegram, etc. Tag mij even en ik deel het ook, alvast bedankt!!

👉🏻 Volg mij via deze platformen voor nog meer content:
▪️Instagram:
▪️YouTube:
▪️Twitter:
▪️Wekelijks nieuws & updates:
▪️Website:

📺 Nog meer video’s?
▪️Madelon Praat:
▪️Madelon Navigeert:

📩 Contact
▪️
▪️contact@madelonvos.nl

Timestamps
0:00 – Intro
1:29 – Verhouding EU en de dollar
15:41 – Inflatie goed of slecht?
29:55 – Verandering woningen
44:07 – Goud
47:24 – Crypto crisis
51:55 – DCA portefeuille
56:55 – Technische analyse bitcoin
59:40 – Outro

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Madelon Vos

______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

In deze video wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Hier krijg ik een kleine vergoeding voor zodat ik mijn content gratis aan kan blijven bieden. Meer info vind je via:

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

29 gedachten over “🚨 De Euro(pese economie) begint te WANKELEN | Madelon Praat”

 1. Voor mij voelt het een beetje alsof de EU met Amerika een wedstrijd aan het voeren is met wie het eerst hun economie de recessie in kan krijgen.

 2. Lees Ray Dalio 'ns mensen – we zijn aan het einde van de 'world order' cyclus die de VS in '40 /'45 overnamen van de Britten. Zoals ook in voorafgaande geschiedenis altijd het geval is geweest. Gericht gevoed door chaos gaat er wrschnlk eerst een (burger)oorlog plaatsvinden waarna het financiële systeem omver kan, schulden worden kwijtgescholden, waarna de EU zich presenteert als redder uit alle ellende – uiteraard op hun nieuwe voorwaarden. En over 80 jaar gaan we hetzelfde weer zien…. klassieke Divide & Conquer dus – hoop dat ik het mis heb

 3. De EU economie is nooit stabiel gewwest.
  Van de eerste dag heeft frankrijk nooit zn begroting rind gekregen. Even als vele zuid Europeesche landen. De EU= CCCP 2.0 in alle opzichten. En dus ook op t geboed van financien.

 4. Europa wil juist schaarste creëren. Mijn verwachting dat landen zoals India en Afrika meer gaan economische groei gaan door maken. En tegenovergestelde van de euro die gaat lager worden dan dollar dus ja er moet wel wat gebeuren…

 5. 😂 ook Belg en ze zuigen vanalles uit hun duim om over toch maar een uitleg aan te geven. Maar tegenwoordig moet je influencer zijn om aan politiek te doen., ipv goed gestudeerd te hebben en je hersenen te gebruiken.

 6. Wat is jouw mening over Agenda 2030 in relatie tot wat jij schetst inzake de Euro en de voedsel export vanuit Nederland? Zie jij een verband?

 7. Prachtige update weer, Madelon. Je hebt meer invloed op de publieke en beleidsmakers opinie dan je wellicht denkt. Blijf vooral de vinger op de zere plek leggen en informeer het publiek zodat iedereen gewapend met feiten de discussie kan aangaan. Zoals een Chinees gezegde wenst: “May you live in interesting times”. We sure do!

 8. Hallo Madelon, hele goede video! Ik wilde graag even reageren op het stuk van de boerenprotesten. Mijn vader is 7 jaar geleden al uitgekocht met zijn boerenbedrijf voor de natuur. Deze plannen liggen er al veel langer. Het begon al bij de Natura 2000. Het beleid raakt deze boeren ontzettend hard. Ik heb zelf met eigen ogen gezien hoe het echt iemands gezin en leven kapot kan maken. Mijn ouders hebben lang gestreden tegen het beleid van de overheid, maar vele onderzoeks bureau’s en advocatenbureau’s hebben banden met de overheid. Wij zijn destijds opgekocht, maar nu worden er waarschijnlijk boeren onteigend wat echt verschrikkelijk is. Dat dit volgens bepaalde politici geen economische gevolgen gaat hebben is grote onzin. Helaas zie ik de toekomst van de boeren somber in, want de overheid heeft veel connecties en macht. De protesten vind ik ontzettend dapper en natuurlijk is het niet altijd de goede manier maar de wanhoop is groot! Ik snap dat je niet teveel deelt en eerst zelf onderzoek wilt doen. Dat waardeer ik echt! Ik hoop dat je misschien iets hebt aan een klein stukje van mijn persoonlijke verhaal. Normaal deel ik het meestal niet.

 9. De top van de piramide spelen Hunger Games ….welke landen gaan overleven. Wereld is opgedeeld in districten. Inplaats van 1 persoon zijn het nu landen en hun bewoners! Geld is niet meer belangrijk voor hun, ze drukken bij zoveel ze willen. Mindsets veranderen “wake up”. Liefde 🧡 en vrede ☮️ vanuit ons 💖

 10. Iedere keer dezelfde conclusie: Onze Leiders willen ons gewoon vernietigen. Dus waarom nog naief hopen op een verbetering??

 11. Ik ben verre van een expert op dit gebied maar, mij is verteld dat de hoge mate van stikstof biodiversiteit aantast.
  Hierdoor komt er een afname van insecten die nodig zijn voor de landbouw. Als we door blijven gaan met de hoge mate van stikstof productie creëren we een ongeschikt klimaat voor het telen van gewassen. Nederland kan in de toekomst dus ongeschikt worden voor export door zijn eigen export.

 12. Uw vraag ivm beperkingen voedselproductie
  Je voert het mooie product uit en/of voer je ook het afval of het nevenproduct uit (denk aan mest bij dieren).
  Verbruik je massa water (denk aan wassen en/of invriezen van groenten) ?
  Gaat altijd over winst & verlies!
  Wat win je ermee en wat verlies je erdoor?

 13. <Educatieve post, geweldige video en een aantal leuke tips! Deze periode van inflatie maakt alles moeilijk voor iedereen, maar ik denk dat mensen moeten begrijpen dat dit een enge tijd is voor nieuwe investeerders, maar het beste wat je kunt doen, is beslissingen niet op emoties baseren. Vanuit het oogpunt van een handelaar hadden we echt meer experts op dit gebied nodig om nieuwkomers les te geven. Investeerders werkten om de gemeenschap te informeren. De prijs van BTC schommelt de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en u niet kunt zeggen of deze bearish of bullish zal zijn. Deze onzekerheid verhoogt het aantal handelaren die ook hun portefeuille uitbreiden. Ik zou zeggen dat rondhangen en wachten terwijl anderen daghandel zijn totaal verkeerd is. Dat is de verkeerde mentaliteit als je geen actie onderneemt. Hodl is niet het plan voor een belegger, omdat we als belegger manieren moeten vinden om steeds meer munten toe te voegen en opnieuw te laden om winst te maken. Het hangt allemaal af van de experts waarmee u handelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 0,7 BTC en vergaarde in slechts 4 weken meer dan 2,5 BTC met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, ARGON TIHALT. Hij maakt alles zo gemakkelijk en begrijpelijk, zijn methoden zijn top en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken via e-mail [Argontihalt@gmail.com] en Telegram [ @ DAILYTRADE147 }. Zijn signalen zijn zeer nauwkeurig en bieden altijd een groot positief rendement op uw investering.

 14. veel van jouw vraagtekens zijn makkelijk te beantwoorden als je de Great Reset snapt en wilt toegeven dat dit alles bepalend is voor alle problemen die er nu wereldwijd zijn. daar hoef je geen econoom voor te zijn.

Reacties zijn gesloten.