🚨 Coinbase naar de beurs, All Time High en Bubbels | #98 Madelon Praat | Madelon Vos

laatste update: 10-2023


Deze week schoot bitcoin boven de $60.000, om er daarna weer onder te schieten. Banken lijken bitcoin graag aan te bieden aan hun klanten én volgens CEO van beurs Kraken, moeten ze wel, anders zullen de crypto bedrijven hen opslokken. Tevens gaat cryptobeurs Coinbase, naar de beurs. In mijn ogen: Een hele belangrijke stap in de geschiedenis van crypto.

🚀 Deelnemen aan de MoneyTalks Community?

🚨 Veilig bitcoin handelen? Bitvavo geeft alle kijkers een €1000 welkomstbonus! Dat kan via deze link: ​

📈 Bekijk het overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets 👉

🙏🏻 Support dit kanaal via:
▪️Gratis cursussen & ebook:
▪️MoneyTalks Community: *10% korting met code MADELON10
▪️Uitgebreide cursussen: *10% korting met code MADELON10
▪️Handel veilig Bitcoin/crypto: *€1000 welkomstbonus via deze link
▪️Handel Bitcoin met leverage: *$200 gratis bonus
▪️Koop veilig Bitcoin/crypto: *€5 gratis bitcoin
▪️Koop veilig goud/zilver:
▪️Beleggen in aandelen via: *€200 gratis transactietegoed

Ik accepteer geen donaties. Gebruik het geld dat je zou willen doneren alsjeblieft om te investeren in jezelf of in Bitcoin! Als je me wilt supporten kun je de bovenste affiliate links gebruiken, abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten. Bedankt!

👉🏻 Volg mij via:
▪️Instagram:
▪️YouTube:
▪️Wekelijks nieuws & updates:
▪️Twitter:

📺 Kijk deze belangrijke video’s terug:
▪️Bescherm je vermogen:
▪️Bitcoin halving 2020:
▪️Inflatie / deflatie:

📕 Bij deze mijn faves en must reads:
▪️The Bitcoin Standard:
▪️Beleggen met TA:
▪️Geldmoord:
▪️Als de dollar valt:
▪️Big Reset:

📈 Tools voor Technische analyse:
▪️Charting tool:

💻 Hardware & Software
▪️Final Cut Pro X
▪️Adobe Photoshop
▪️Macbook Pro

📩 Contact
▪️contact@madelonvos.nl

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Madelon Vos
______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

30 gedachten over “🚨 Coinbase naar de beurs, All Time High en Bubbels | #98 Madelon Praat | Madelon Vos”

 1. Beste madelon. je kijkt heel erg (eigenlijk alleen maar ) naar wat bitcoin doet, eigenlijk alleen maar hoewel er toch ook nog wat aardig wat andere coins het goed doen. Geef eens een keer wat bredere info v w b andere coins. Mogelijk ?

 2. Madelon, leuke video's, maar met betrekking tot de huizenprijzen heb je het wel steeds mis. Vorig jaar gaf je al aan dat het op instorten stond. Prijzen stijgen alleen maar door. Gezien de lage rente, wat ten grondslag ligt, zal dat ook wel zo blijven. Komende jaren nog meer stijging voorspeld.

 3. Wie gebruikt nou coinbase belachelijk hoge fees fully kyc naah beter gwn op een DEX als uniswap hoge gasprijs op eth op dit moment maar layer 2 solution bieden al een oplossing..

 4. Het hele verhaal is gebasseerd op de dollar. Maar wij hebben de euro. Het heeft wel met elkaar te maken .aar het blijven andere munten

 5. Bijna weer evenveel abonnees als de eurowaarde van de bitcoin!!!

 6. Huizenprijzen blijven stijgen waardoor deze voor de nieuwe generatie jongeren onbetaalbaar worden. The Great Reset. Niets bezitten.

  Zou een optie kunnen zijn.

 7. Een fantastisch goeie 'plop'. Dankbaar Madelon voor je vlog, door jou is mijn portefeuille aardig ge-upgrade 😊
  (spreektip: let op je aantal gezegde 'eigenlijk') het taalvirus van NL, net als zeg maar, zeg maar 😉

 8. De cryptocurrency heeft vorige maand een nieuw recordhoogte in drie jaar, omdat mensen hun biedingen verhoogden in de hoop enorme winst te maken met de stijging, maar zoals we nu kunnen zien, is de markt erg onstabiel, de waarheid is dat je altijd meer winst kunt maken met tradn in plaats van alleen maar te hodlin en te wachten tot de prijs van BTC omhoogschiet. Het is inderdaad een moeilijke beslissing voor zowel oud als nieuwkomers wiens intenties alleen zijn om te hodlen en verkopen, maar het potentieel van tradn Btc zou je in staat stellen om je Btc te laten groeien zonder rekening te houden met de huidige prijsgrafiek en ook om je reet te redden van elke toekomstige diepte die zich kan voordoen. Ik ben sinds eind vorig jaar met Laurent Sébastien begonnen en heb tot op heden meer dan 14 Btc verdiend, zelfs met de ups en downs sinds de reis. Met de hulp van Sébastien hoef ik me geen zorgen meer te maken over de opkomst en daling van Bitcoin, je kunt Laurent gemakkelijk bereiken op: Teleg: ram: ( LaurentTrade )

 9. OMG, wat een uitspraken van Hans de Geus. Sowieso zit er nogal veel emotie in en is het niet echt een professionele toelichting 😂😂

 10. de huizen markt is inderdaad flink oververhit.. mijn oom is laatste overleden R.I.P… nu word zijn huis verkocht en het is dan wel rand centrum Utrecht maar goed let op wat ik nu vertel.
  het huis (wat overigens redelijk verouderd is) is voor 385.000 op de markt gezet en er waren meteen 21 bezichtigingen, en uiteindelijk 6 biedingen.
  de laagste bieding was 390.000 de hoogste bieding 476.000, dit is dus 91.000 euro over de vraagprijs.
  en dan te bedenken dat je er nog 30-50k aan moet verbouwen🥴

 11. Hallo Madelon, De RSI BTC op de maandgrafiek staat extreem hoog; momenteel 99,0537. Is dit een indictatie dat er onvermijdelijk een wat langere drawdown zit aan te komen?

 12. Hans heeft gelijk. Ondanks dat ik er vorig jaar ingestapt ben, de resultaten tot nu toe, en dat men er rijk van kan worden stap ik er toch uit.

 13. Crypto,s like Bitcoin and others are great for now ! but once Bitcoin starts acting like real money it,s a matter of time when Governments will ban it because they want full control over the money supply ! at the moment central banks & governments have no control over that but it will change 100% procent in the near future.

 14. bedankt weer… kan je wat over het steunfonds en de deutsche bank vertellen? vorig jaar sprak je daar regelmatig over maar laatste tijd niet meer terwijl er onlangs iets in het nieuws kwam.

  trouwens, uit welk lang komt die brekkie op twitter, want het ene land is niet het andere land m.b.t. huizenmarkt (in vs heb je praktisch onbeperkt ruimte om te bouwen).

 15. Ik begreep het laatste stuk over de huizenmarkt niet echt, denk je dus dat er wel of niet een bubbel is (die vroeg of laat gaat barsten)? Ik denk juist dat, net als bij bitcoin, de prijzen zullen blijven stijgen omdat mensen hun euro’s minder waard zien worden op hun bankrekening door het beleid van de centrale banken.

 16. Waarom staat er dat bitvavo 1000 euro welkoms bonus geeft? Dit is scam/oplichting! Het is de eerste 1000euro handelskosten vrij…

 17. Enigszins tegenstrijdig: het grootste gevaar voor de Bitcoin is als zijn succes te groot dreigt te worden. Centrale banken zullen niet toestaan dat zij de controle over de monetaire ontwikkelingen in het eigen land verliezen aan een onbeheersbare soort alternatief geld. Hetzelfde met stablecoins: centrale banken werken inmiddels zelf hard aan CBDC en het belangrijkste argument daarbij is het behoud van monetaire soevereiniteit. Bitcoin of welke crypto dan ook mag niet systeemrelevant worden. Toezichthouders hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om de stabiliteit van het bankwezen te versterken en zullen niet graag zien dat deze nu alsnog wordt uitgehold vanuit het schaduwbankieren.

  Al met al is mijn afdronk dat de DLT, de echte innovatie achter de crypto’s, waarschijnlijk een vaste plaats in het financiële bestel zal krijgen. De vooruitzichten van de Bitcoin als munt zijn net als die van andere crypto’s echter een stuk ongewisser.

 18. Crypto een piramidespel …over een tijdje die sukkel een dikke Bitcoinworst voor houden .Heerlijk die verzuurde oude beleggers en bankiers hun tijd van zakken vullen is over lekker voor ze achterhaalde fossielen 😄

 19. Grotendeels met verhaal eens. Huizenmarkt bubbel snap ik alleen niet helemaal. Als mensen namelijk minder te besteden hebben door de crisis voor een huis dan geldt dat toch ook voor de aankoop van crypto?

 20. goude woorden meid! en wat een ezel is die gast! laat ze haten.

 21. *Vanaf 1 april 2021 geldt aanvullend dat de woning niet duurder mag zijn dan € 400.000 om in aanmerking te komen voor de vrijstelling voor starters. Dit zal denk ik weinig invloed hebben omdat de meeste starters een woning kopen voor onder de 400 000 euro

Reacties zijn gesloten.