πŸš€ Bitcoin Analyse: ‘Explodeert BTC koers door verlopen opties en futures naar $10.500 of $8.600?’

laatste update: 05-2022


Bitcoin Magazine NL voorziet je van de laatste technische analyses en interviews met key players in de cryptowereld. Dit doen we met verschillende rubrieken:

In Koerskijken neemt John van Meer, ook wel bekend als de Bitcoin Consulant, de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de Technische Analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Kijk voor meer informatie over John van Meer en zijn analyses op Ga naar om meer te weten te komen over de trading cursus van John. #Bitcoin #deBitcoinConsultant #BitcoinMagazineNL

Deze analyses worden mede mogelijk gemaakt door: BLOX. Maak een gratis account en maak kans op 100 euro:

In de podcast Hup Bitcoin bespreken we het bitcoin nieuws van de afgelopen week en hebben we soms een gast.

Bekijk onze kanalen om om de hoogte te blijven:
Website:
Twitter:
Facebook:
Instagram:
Telegram: L

6 gedachten over “πŸš€ Bitcoin Analyse: ‘Explodeert BTC koers door verlopen opties en futures naar $10.500 of $8.600?’”

 1. John wat was je vroeg vandaag met je analyse..
  zoals t nu lijkt is de weerstand om de 9150 al gebroken. Daar waar de Europeese luchtvaart flink wordt geholpen, daar vormen de coronapierikkelen voor fronsende wenkbrauwen.
  het gaat een spannend weekend worden. De RSI op de dagelijkse zit nog steeds niet onder de 40….. alhoewel we hier sinds 7 mei in een downtrend zitten hebben we de oversoldpositie nog niet bereikt. Ik verwacht dat dit wel eens zou kunnen gebeuren dit weekend.
  wat denk jij???
  De Ascendingwedge op de dagelijkse lijkt nu dan toch echt te gaan breken naar beneden. Maar…. we hebben al gekkere bewegingen gezien. Al met Al denk ik dat uitgaande van de correlatie tussen de SP500 en de bitcoin en de aandelen in het algemeen het heel erg lastig gaat worden voor de Bulls. de dips worden wel gekocht maar het verkoopvolume is veel hoger dan het koopvolume.. Maar daar zijn wij het wel over eens.

 2. Er zijn veel miners die deze week BC op tradings platforms hebben gezet. Ook iets om mee rekening te houden πŸ˜‰

 3. Btc heeft de neiging om vaak het tegenovergestelde te doen van hetgeen verwacht, soms tegen alle logica in.. dus zeg het maar…

Reacties zijn gesloten.