🚀 All in in bitcoin: gestoord of geniaal? Met Didi Taihuttu & Madelon Vos – CLUBHOUSE SESSIE in 2023

laatste update: 10-2023


Tijdens deze Clubhouse sessie gaan we in gesprek all in gaan in bitcoin. Hoe verstandig is dat eigenlijk? Baderedine Tazrouti begeleid deze Clubhouse sessie met Didi Taihuttu, van de Bitcoin Family én Madelon Vos als sprekers.

💡 Didi Taihuttu
▪️ Website:
▪️ YouTube: The Bitcoin Family

📈 Bekijk het overzicht van diensten die ik zelf gebruik bij het investeren, beleggen en handelen in assets 👉

🙏🏻 Support dit kanaal via:
▪️Gratis cursussen & ebook:
▪️MoneyTalks Community: *10% korting met code MADELON10
▪️Uitgebreide cursussen: *10% korting met code MADELON10
▪️Handel veilig Bitcoin/crypto: *Geen handelskosten op eerste €1000
▪️Handel Bitcoin met leverage: *$200 gratis bonus
▪️Koop veilig Bitcoin/crypto: *€5 gratis bitcoin
▪️Koop veilig goud/zilver:
▪️Beleggen in aandelen via: *€200 gratis transactietegoed

Ik accepteer geen donaties. Gebruik het geld dat je zou willen doneren alsjeblieft om te investeren in jezelf of in Bitcoin! Als je me wilt supporten kun je de bovenste affiliate links gebruiken, abonneren op mijn kanaal, klikken op het belletje en een duimpje achter laten. Bedankt!

👉🏻 Volg mij via:
▪️Instagram:
▪️YouTube:
▪️Wekelijks nieuws & updates:
▪️Twitter:

📺 Kijk deze belangrijke video’s terug:
▪️Bescherm je vermogen:
▪️Bitcoin halving 2020:
▪️Inflatie / deflatie:

📕 Bij deze mijn faves en must reads:
▪️The Bitcoin Standard:
▪️Beleggen met TA:
▪️Geldmoord:
▪️Als de dollar valt:
▪️Big Reset:

📈 Tools voor Technische analyse:
▪️Charting tool:

💻 Hardware & Software
▪️Final Cut Pro X
▪️Adobe Photoshop
▪️Macbook Pro

📩 Contact
▪️contact@madelonvos.nl

______________________________

Lieve kijker,

Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan je duimpje omhoog, abonneer op mijn kanaal en klik op het belletje zodat je geen video meer mist. Ieder van jullie telt! 👉🏻

Veel liefs,

Madelon Vos
______________________________

📃 Disclaimer:

Please be advised that I own a diverse portfolio of cryptocurrency assets, and anything written or discussed in connection to cryptocurrencies– regardless of the subject matter’s content– may represent a potential conflict of interest. I wish to remain transparent and impartial to the cryptocurrency community at all times, and therefore, the content of my media are intended FOR GENERAL INFORMATION PURPOSES ONLY. Nothing that I write or discuss should be construed, or relied upon, as investment, financial, legal, regulatory, accounting, tax or similar advice. Nothing should be interpreted as a solicitation to invest in any cryptocurrency, and nothing herein should be construed as a recommendation to engage in any investment strategy or transaction. Please be advised that is in your own best interests to consult with investment, legal, tax or similar professionals regarding any specific situations and any prospective transaction decisions.

#bitcoin #economie #cryptocurrencies

30 gedachten over “🚀 All in in bitcoin: gestoord of geniaal? Met Didi Taihuttu & Madelon Vos – CLUBHOUSE SESSIE in 2023”

 1. RJVX12 algorithm is my choice, i dont worry about BTC rates at all

 2. Why so risky? Just google RJVX12 and dont worry about crypto rates

 3. Hey Madelon! Dankje om dit te delen 🙂 dit is de eerste podcast die ik volledig uit luister. Tof en informatief!
  Had graag nog gehoord hoe Didi daadwerkelijk betaald met zijn crypto. Welke kaart of app hij gebruikt enzovoort. Mss iets voor in je volgend podcast 😉
  Blockchain is power to the people and we all know it 🙂
  Keep it up Madelon! +1 subscriber 😉

 4. Aaaah leuk. Gisteren kwam dat in een keer voorbij en ik dacht laat ik naar Clubhouse gaan, maar daar kon ik het niet vinden. Heel benieuwd naar iemand die All In ging. Ikzelf durf(de) het niet. heb wel een serieus bedrag aan/in bitcoin. maar ja dat heb je al snel tegenwoordig.

 5. Dank jullie wel ! Heel waardevol & leerzaam. Geheel uitgeluisterd. Ik ben nieuw op deze markt en neem de kids mee in hun nieuwe toekomstige wereld, door ze kennis te laten maken met cryptocurrency. Jullie info is super !!! Thanks

 6. All-in op welke markt dan ook is dom. Maar soms heb je geluk en pakt het goed uit, maar niet het risico waard om te proberen.

 7. Respect Didi; een avontuur instappen zonder dat je weet hoe het onderweg zal lopen en ooit zal eindigen of niet ;-)) Ik wens jou en je gezin alle gezondheid en geluk van de wereld.. Suc6.

 8. Interessant interview. Dank jullie wel. Kijk uit naar het vervolg. 🥇

 9. je kan wel bij de bakker een broodje kopen.
  gewoon de binance pass aanvragen!

 10. BTC is geen currency, zegt meneer Amir… Goud toch ook niet? Daar wil een bakker ook niks mee te maken hebben.

 11. Ik wil leven. Mooi gezegd Didi. Hoop dat we daar nog eens een Rum-cola op gaan drinken.

 12. Beste Madelon, het is mij af en toe niet duidelijk waar je kanaal over gaat. Het gaat vooral veel over bitcoin, maar ook vaak over de algehele economie en goud. Ik bezit wat goud en zilver, maar wat geen enkel kanaal aansnijdt, ook niet in het buitenland, is wat krijg je ervoor terug en word je dan alsnog niet besodemieterd met tarieven en fees. Ik had mij dit eerder moeten realiseren, maar dit is de situatie. Ik ben een Nederlands kanaal tegengekomen dat graag wil verkopen, maar niet wil inkopen? Ik word daar erg argwanend van. Graag je reactie

 13. XRP heeft nog lagere fees dan DogeCoin fout‼️👊

 14. Het is niet waar dat je binnen enkele minuten met Bitcoin een betaling hebt afgerond, het is ook nog prijzig net als een bank.

 15. Madelon is echt altijd die ene groepsgenoot die zo stilletjes aan het mee genieten is en net vaak genoeg wat zegt om nog te laten weten dat ze nog aanwezig is

 16. Die Didi ziet er altijd maar uit als een of andere gast die zijn geld in BTC gepleurd heeft zonder na te denken. Alleen als je hem zo hoort praten dan is hij toch verdomde slim en weet hij echt wel wat hij allemaal aan het doen is en zegt. Echt diep respect gekregen voor die gast

 17. erg interessant gesprek. wel wil ik kritiek geven op het geluid, dit was ondermaats en kan veel beter.

 18. Dhr. Amir beheert pensioenen en verzekeringen en geeft er hier helaas blijk van er weinig van te snappen. Zo gaat het lekker met onze pensioenen. Hopelijk heeft hij Madelons antwoord wel begrepen.

 19. Kan iemand misschien mij een invite sturen voor clubhouse. @blom4all bedankt

Reacties zijn gesloten.