πŸ“Ή Heeft de CRYPTOMARKT DE BODEM gezien?! Gaan Altcoins en Bitcoin weer stijgen? Analyse BTC/ETH/ADA

laatste update: 01-2023


Heeft de cryptomarkt de bodem gezien? Gaan Altcoins en Bitcoin weer stijgen? Analyse BTC, ETH en ADA. Dat is wat ik behandel in deze video!

βœ… Crypto Tradecursus en Educatiegroep informatie!
πŸ‘‰

β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ“ƒ Sluit je aan bij ons telegramkanaal:

⚑️Volg ook onze andere socials!:
Telegram chat:
Twitter:
Instagram:
Nieuws feed:
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ“ˆ Voordelen op Bybit exchange!
Wil jij kortingen en leuke voordelen ontvangen op een van de beste exchanges om met leverage/hefboom op te handelen? Meld je dan nu aan via de onderstaande link!
🟒 Bybit korting:

πŸ“ˆ 1.000 euro handelskorting op Bitvavo!
Mocht je net beginnen met crypto dan raadt CryptoCoinTalk Bitvavo aan. Een plug en play Exchange met een ideal fiat gate way.
🟒 Bitvavo Korting:

πŸ“ˆ 20% handelskorting op binance!
Wil jij 20% korting ontvangen op het grootste exchange binnen crypto? Meld je dan nu aan via de onderstaande link!
🟒 Binance korting:
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Over ons:
In april 2020 hebben wij besloten om CryptoCoinTalk op te richten, een community die een sterke focus heeft liggen op de educatie van traden, wat onze community uniek maakt. Ver voor de oprichting van CryptoCoinTalk zijn we al begonnen met het ontwikkelen van verschillende producten, zoals de CryptoCoinTalk tradecursus en de Educatiegroep. Deze zijn sinds eind juli eindelijk live en daar zijn we heel trots op.

Disclaimer: Alle informatie die wij delen is bedoeld voor entertainment en educatieve doeleinden. Wij geven GEEN financieel advies!
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”

#bodem #crypto #bitcoin
#CryptoCoinTalk #Cryptonews #CryptoTrading #Bitcoin #Ripple #XRP #BTC #Bitcoin #analyse #technischeanalyse #trading

4 gedachten over “πŸ“Ή Heeft de CRYPTOMARKT DE BODEM gezien?! Gaan Altcoins en Bitcoin weer stijgen? Analyse BTC/ETH/ADA”

  1. Top jongens hoe relaxed en simpel jullie alles uitleggen en zijn een grappig stel net als Chris en Barry van Doopiecash πŸ˜‰ik ben 39jr volg elk filmpje en lives van jullie ook altijd omdat het gewoon makkelijk en niet per se alles in het jargon gaat en dus ook begrijpelijk voor de leken onder ons,want je kunt wel iemand iets proberen te leren,maar dan is het wel zo handig om dezelfde taal te spreken en niet zoals Barry alles interessant in het jargon uitlegt waardoor een leek er geen hol van begrijpt, Chris begrijpt dat en legt t vaak ook nog even in het Nederlands uit. Ik denk dat Barry het interessant wil doen ,zoals met de meeste mensen die zelf net iets geleerd hebben,maar nogmaals je kunt elkaar alleen wat leren als je dezelfde taal spreekt en dat doen jullie en dat maakt het zo lekker om te kijken en de tijd te nemen om jullie te volgen πŸ˜‰πŸ‘πŸ€Ÿ ga zo door guys. Ps zijn jullie broertjes ? Groetjes Danny

  2. Jongens volgens mij is de zaak xrp van de week voorgekomen en goed uitgevallen voor xrp maar er gebeurd nog niets echt iets spectaculaires. πŸ˜‰

  3. Super uitleg, wordt steeds duidelijker! Zouden jullie wat vaker de prijzen noemen, kan het nl onderweg niet goed zien op de mobiel. Verder top ga zo door!

  4. *Het zou in de geest van elke slimme persoon moeten zijn om nu in cryptocurrency-handel te gaan, over een tijdje zul je verrast zijn met de beslissing die je nu echt hebt genomen!πŸ‘Œ.

Reacties zijn gesloten.